Verpleegkundige Recoverykamer Endoscopie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij op zoek naar een baan met veel regelmaat, leuke collega’s, voldoende afwisseling en ruime scholingsmogelijkheden? Dan is de functie van verpleegkundige recoverykamer bij de afdeling Endoscopie misschien wat voor jou!

In het kort

• Je komt te werken op een dynamische afdeling en je werkt samen met artsen en endoscopieverpleegkundigen
• Je zorgt voor de voorbereiding en de nazorg van onze patiënten
• Je werkt mee aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg binnen onze afdeling
• Je hebt ruime ziekenhuiservaring en bent minimaal een jaar gediplomeerd verpleegkundige 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de recoverykamer van de afdeling Endoscopie werk je samen met de artsen en de endoscopieverpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de nazorg van patiënten die voor een endoscopische procedure komen. denk hierbij aan het geven van voorlichting, het afnemen van een korte anamnese, het infuus inbrengen, eventuele medicatie toedienen en de klinische observatie. De patiënten komen voor laag tot hoog complexe zorg. Samen met de dagcoördinator zorg je ervoor dat alle patiënten er op het juiste moment zijn, en dat ze goed voorbereid zijn voor het onderzoek. Verder draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg door het schrijven en bijhouden van protocollen en werkwijzen. Naast de coördinatie en voorbereiding heb je op de recoverykamer de volgende werkzaamheden: sondes plaatsen (onder andere met behulp van de cortrak), het wisselen van G-tubes en het oplossen van problemen met betrekking tot voedingssondes.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een daadkrachtige verpleegkundige, met ziekenhuiservaring en die minimaal een jaar gediplomeerd is. Wij vinden het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt naar onze patiënten. Verder beschik je over een proactieve houding, ben je flexibel, communicatief vaardig, sta je stevig in je schoenen en lever je een actieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie

Wij zoeken meerdere verpleegkundigen in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 07.30 uur en het begin van de avond. Je krijgt een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Ben je benieuwd naar het werk als verpleegkundige op de recoverykamer op de afdeling endoscopie? Neem gerust contact op en je bent welkom om ook een keer een dagje met ons mee te lopen!

Voor deze vacature vragen wij twee referenties op.

Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet gewaardeerd.

Annemieke Hoek, tranplantatieverpleegkundige

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Endoscopie van het Maag Darm Lever Centrum binnen het LUMC bestaat uit zes scopiekamers MDL/Long en een recoverykamer van maximaal elf bedden. Je werkt in een enthousiast en multidisciplinair team van ongeveer 26 (endoscopie)verpleegkundigen, verdeeld over vijf teams (drie expertiseteams, een basisteam en het team van de recoverykamer), MDL-artsen en longartsen. De geplande procedures vinden overdag plaats, soms met een uitloop naar begin van de avond. Een deel van de geplande procedures vindt plaats onder narcose of onder diepe sedatie. De patiënten die op de recoverykamer terugkomen hebben lichte, matige of diepe sedatie gehad of zijn zonder sedatie onder behandeling geweest. Er vinden diverse endoscopische procedures plaats. Denk hierbij aan eenvoudige colon- en gastroscopieën, oesophagusdilatatie, voedingssonde inbrengen of een bronchoscopie. Maar ook zeer complexe endoscopische onderzoeken en interventies zoals een ERCP, echo-endoscopie, EMR, ESD, thoracoscopie en een EBUS. De wereld van de endoscopie is voortdurend in beweging met nieuwe en uitdagende ontwikkelingen en technieken, waarbij we jouw inzet en participatie in de recoverykamer goed kunnen gebruiken.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen, klinische lessen, bijscholingen en het bijwonen van symposia en congressen aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jacquelien van der Ploeg- van Oostende, verpleegkundig teamleider, afdeling Endoscopie
071 529 90 44

Solliciteren