Technisch beheerder Office 365

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Het LUMC is volop in beweging waarbij de kernwaarden nieuwsgierigheid, verbindend en persoonlijk een prominente rol spelen. Het LUMC wil toonaangevend zijn en blijven in Europa op het gebied van zorg, onderzoek en onderwijs. Onze IT-afdeling bevindt zich in de interessante overgang van een traditionele beheerorganisatie naar een moderne organisatie met agile werkvormen. Voel jij je prettig in een organisatie in beweging? Dan ben jij wellicht de collega waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• Je hebt diepgaande kennis van de Office 365-onderdelen en met name Exchange en SharePoint
• Je hebt algemene kennis van Azure
• Je bent communicatief sterk
• Je werkt in een omgeving die volop aan het innoveren is

Wat ga je doen?

De ontwikkelingen rondom Cloudtechnologie gaan razendsnel en daarbij worden hybride of Cloudoplossingen steeds vaker aangeboden in onze dienstverlening. Als technisch beheerder Office 365 ga je aan de slag binnen het nieuw te vormen Office 365-team. Samen met het team, bestaande uit functioneel en technisch beheerders, operationeel aangestuurd door een Office 365-specialist, voer je testwerkzaamheden uit en werk je aan de implementatie, ondersteuning en optimalisatie van de Office 365-onderdelen.

Wat vragen wij?

Jij bent een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met minimaal hbo-werk- en denkniveau. Je hebt je certificering op het gebied van Office 365. Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, een teamplayer, flexibel, stressbestendig en pragmatisch. Je toont ondernemerschap en lef. Als je ervaring hebt met het werken volgens de Agile- en Scrum-methode, dan is dit een pre. We zien graag je sollicitatie tegemoet.  

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

Onze IT-afdeling is verantwoordelijk voor de gehele automatisering, data en telefonie in het LUMC. Werken bij ons betekent dat je werkt in een omgeving met zeer uiteenlopende werkzaamheden. Geen dag is saai. Onze afdeling gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen in de IT. Jij komt binnen midden in de transitie van een traditionele IT-organisatie naar een moderne IT-organisatie. Een interessante tijd om hier te beginnen!

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Daniël Leen, hoofd Servicedesk IT en Werkplek & Office 365, Informatie Technologie & Digitale Innovatie
071 529 70 07

Solliciteren