Technisch Applicatiebeheerder

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij er klaar voor om jouw IT-expertise in te zetten in de zorg? Het LUMC zoekt een technisch applicatiebeheerder!

In het kort

• Je gaat aan de slag voor de grootste werkgever van de regio
• Naast je beheerwerkzaamheden pak je proactief grotere IT-projecten aan
• Je fungeert als regiehouder bij het proces rondom technische problemen
• Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden 

Wat ga je doen?

Van simpele tweedelijns incidenten tot major en kritische incidenten die geen seconde langer kunnen wachten. Als applicatiebeheerder in het LUMC is geen dag hetzelfde. Maar niet alleen de beheerwerkzaamheden vullen jouw dag; er is genoeg ruimte voor het oppakken van adhoc-werkzaamheden en het oplossen van langdurige problemen. Hierbij pak je niet alleen het probleem zelf aan, maar ben je betrokken vanaf het voortraject tot en met de probleemanalyse en het preventief oplossen van dit probleem voor de toekomst. Jij bewaakt hierin als regiehouder het proces en brengt de juiste mensen bij elkaar om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Je gaat voornamelijk werken met ons ziekenhuisinformatiesysteem: HiX. Circa 4.500 zorgprofessionals in het LUMC maken gebruik van dit systeem van Chipsoft ter ondersteuning van hun zorgprocessen. Deze applicatie is onmisbaar binnen de patiëntenzorg als elektronisch patiëntendossier. Jouw taken liggen voornamelijk in het finetunen, bijwerken en automatiseren van HiX. Verder ben je verantwoordelijk voor systeembeschikbaarheid, capaciteitsbeheer en de prestatie van de applicatie. Hierbij werk je nauw samen met je directe collega’s, functioneel beheer en leveranciers.

Wat vragen wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft een relevante IT-opleiding op hbo-niveau afgerond. Als je beschikt over (enige) werkervaring dan is dat mooi meegenomen, maar ook voor jong-gediplomeerden zijn er mogelijkheden. Belangrijker voor ons is dat je proactief te werkt gaat en initiatief durft te nemen. Verder ben je bekend met het reilen en zeilen op een IT-afdeling en als je eerder hebt gewerkt met HiX dan is dat een pre.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.  

Joke Snoeijers

‘Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer’

Je werkplek

Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie. Het belang en de afhankelijkheid van informatie voor het realiseren van de doelstellingen van het LUMC is groot. De centrale informatievoorziening wordt geleverd door het directoraat ICT waar zo’n 160 collega’s werken om te zorgen voor een stabiele dienstverlening en deze voortdurend te verbeteren en te innoveren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Sanne van der WaalICT

Contact: Sanne van der Waals, coördinator Technisch Applicatie Beheer
071 529 78 46

Solliciteren