Teamleider Service rondom Bed

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Als teamleider Service rondom Bed ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen, aansturen en verbeteren van deze afdeling. Ben jij de teamleider die wij zoeken?

In het kort

• Je geeft leiding aan de afdeling ‘Service rondom Bed’ 
• Je probeert de afdeling naar een volgend niveau te brengen
• Je bent een verbindende schakel
• Je hebt tenminste hbo-niveau

Wat ga je doen?

Op de relatief nieuwe afdeling Service rondom Bed regelen we op alle verpleegafdelingen de basale service- en facilitaire taken tot aan het bed die uitgevoerd worden door servicemedewerkers. Het doel is enerzijds het verhogen van de patiëntgerichtheid en medewerkerstevredenheid en anderzijds het vergroten van de efficiëntie van de verpleegafdeling. Hierdoor ben jij zowel verantwoordelijk voor het merkbaar verhogen van het gevoel van gastvrijheid als aan het zichtbaar bijdragen aan de verlaging van de kosten door efficiëntere processen. Je maakt werkafspraken met de verpleegkundig managers en –hoofden over de dienstverlening en bewaakt de kwaliteit en de kosten. Daarnaast geef je direct leiding aan vier unitcoördinatoren en indirect aan ruim 125 servicemedewerkers. Je maakt onderdeel uit van het managementteam Zorgservices en Voeding en zal tijdelijk ook belast worden met het leidinggeven aan de afdeling Huishouding. 

Wat vragen wij?

Onze nieuwe teamleider beschikt over hbo-werk- en denkniveau en heeft ruime managementervaring (bij voorkeur op een verpleegafdeling of op het gebied van roomservice). Je hebt aantoonbaar ervaring en nieuwe ideeën op het gebied van gastvrijheid en bent een pionier. Inhoudelijke deskundigheid op het gebied van voeding en hygiëne werken in je voordeel. Jouw stijl van leidinggeven laat zich omschrijven als inspirerend, verbindend én innovatief. Als enthousiaste professional beschikt je bovendien over een hands-on mentaliteit en vind je het vanzelfsprekend om de rol van ambassadeur van jouw afdeling en het Facilitair Bedrijf in het LUMC te vervullen. Van nature heb je een goed gevoel voor verhoudingen binnen een organisatie. Ben je daarnaast zowel klant- als resultaatgericht, flexibel en communicatief vaardig? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. Tevens kan een assessment tot de procedure behoren en zal er een I - screen worden afgenomen. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdelingen Service rondom Bed en Huishouding vallen onder Zorgservices en Voeding van het Facilitair Bedrijf. Bij Service rondom Bed werken ruim 125 servicemedewerkers en bij de afdeling Huishouding werken twee medewerkers. Service rondom Bed is een grote afdeling en het is belangrijk dat je niet alleen ruime ervaring hebt met bedrijfsvoering in een complexe organisatie, maar ook een sterke affiniteit heeft met de HRM-kant van de functie. Belangrijke speerpunten zijn de ontwikkeling van de servicemedewerkers zowel op de werkvloer als met opleidingen, het verlagen van ziekteverzuim en de gehele in, door- en uitstroom van servicemedewerkers. Bij Zorgservices en Voeding horen de centrale keuken, de restaurants, de catering, het bedrijfsbureau en de huishouding (schoonmaak en wasserij).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Deels verwerken wij dit in jouw persoonlijke opleidingsplan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om.

Contact: mevrouw Elly Baak, teamleider Service rondom bed
071 526 62 68

Solliciteren