Radiodiagnostisch Laboranten (MBB’ers) met specialisatie MRI

Facilities & support staff

Your position

Ben je Radiodiagnostisch laborant / MBB’er met veel ervaring op de MRI en wil je buiten kantooruren wat bijverdienen? Solliciteer dan op deze functie.

In short

• Je bent bevoegd radiodiagnostisch laborant of gediplomeerd MBRT’er
• Je hebt ervaring met MRI
• Je bent een enthousiaste teamspeler met een flexibele houding
• Je uren worden in overleg bepaald en wijken af
• De ideale baan voor bijverdiensten en waardevolle ervaring

What you do

Om flexibel in te spelen op vraag en aanbod op onze MRI's hebben we een flexibele schil aan MRI-laboranten nodig. Hierdoor kan er gedurende een bepaalde periodes meer of minder een beroep op je worden gedaan. Dit is de ideale baan om extra ervaring en verdiensten op te doen in een omgeving met de modernste apparatuur in jouw vakgebied. Het LUMC biedt je een uitdagende werkplek door het kunnen uitvoeren van MRI-onderzoeken in een topklinische zorgomgeving.

What we ask

Je bent een enthousiaste kandidaat die in het bezit is van een bewijs van bevoegdheid voor Radiodiagnostisch laborant of hbo-MBRT heeft afgerond. Je hebt al werkervaring op de MRI. Verder ben je enthousiast, initiatiefrijk en stressbestendig /assertief. Maar je bent ook communicatief sterk, kunt goed organiseren en uitstekend samenwerken. Je hebt een patiënt- en servicegerichte houding en een flexibele instelling, ook met betrekking tot je werktijden. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan hopen we dat je solliciteert!

More information

Wij zoeken meerdere radiodiagnostisch laboranten voor deze vacature. Je uren worden in overleg ingedeeld en op flexibele basis.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar in verband met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.409,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband inclusief toelage (10 procent) en exclusief ORT. Omdat het LUMC als werkgever veel bijdraagt aan je pensioen houd je netto ook meer over.

Gerda Houweling 

Stories from our colleagues

Read stories from our colleagues here

Your workplace

Op de afdeling Radiologie wordt gewerkt met alle moderne radiologische technieken, zoals echografie, mammografie, angiografie en interventie radiologie, CT-scan, MRI en een uitgebreide Nucleaire Geneeskunde met DEXA, SPECT-CT's en een PET-CT-centrum. De afdeling beschikt over 34 onderzoekkamers verdeeld over meerdere vloeren. Ten behoeve van de traumaradiologie beschikt de Spoedeisende Hulp over twee goed geoutilleerde traumakamers. Naast de klinische taken voeren we ook wetenschappelijke projecten uit en geven we onderwijs. Op de afdeling werken ongeveer driehonderd medewerkers, onder wie ongeveer negentig MBB’ers en leerlingen.

Your career at the LUMC

Het LUMC faciliteert jou vervolgens bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Frank Maagdenberg, coördinerend hoofdlaborant, afdeling Radiologie
071 529 93 81

Apply