Projectleider Healthcare IT

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben je een ICT’er die houdt van innoveren en complexiteit? Heb je affiniteit met en interesse in de ziekenhuiswereld? En heb je ervaring in het managen van projecten? Kom dan ons team versterken!

In het kort

• Je bent de verbinder tussen zorg en IT
• Aan de ene kant ben jij een communicatieve, besluitvaardige projectleider
• En aan de andere kant beschik je over de benodigde technische kennis
• Je gaat zelfstandig aan de slag

Wat ga je doen?

Als projectleider implementeer je organisatiebrede (complexe) projecten op het gebied van de digitale infrastructuur. Je automatiseert en verbetert bijvoorbeeld de processen tussen de afdelingen van het LUMC of zorgt voor een heldere koppeling met de systemen van ketenpartners in de regio. Of misschien wil jij je hardmaken voor een perfecte wifidekking binnen de gehele organisatie? Per projectaanvraag bekijken we binnen het team wie hier het beste bij past. Zo houden we rekening met jouw kennis, ervaring en interesse en krijg je de ruimte en vrijheid om op een zelfstandige manier te doen waar je goed in bent. Je werkt altijd met professionals binnen onze organisatie, waarbij jij als belangrijke schakel tussen collega's van verschillende afdelingen fungeert. Ook ben je kartrekker van een of meerdere projecten en geef je het projectteam waarmee je werkt leiding. Zie jij deze rol als verbinder tussen de zorg en de IT zitten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat vragen wij?

Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond, in de richting van (bedrijfskundige) informatica. Je bent ook in het bezit van een certificering op het gebied van projectmanagement zoals Prince II Practitioner of Agile en brengt een aantal jaar relevante werkervaring met je mee. Je bent aantoonbaar succesvol als projectleider: je weet op uitstekende wijze het werk te plannen en organiseren en controle te houden over de voortgang en beschikt daarbij over de benodigde inhoudelijke, technische kennis. Verder heb je affiniteit met de zorg en je staat stevig in je schoenen. Je werkt zelfstandig en bent in staat om planmatig te denken en te adviseren richting de opdrachtgever en stakeholders. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent besluitvaardig. In je communicatie ben je klantvriendelijk, weet je mensen te motiveren en ben je in staat om op verschillende niveaus te schakelen. Tot slot heb je een hands-on-mentaliteit, ben je proactief en werk je resultaatgericht.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdagochtend 4 april. 

Joke Snoeijers

‘Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer’

Je werkplek

Het team projectmanagement binnen het directoraat ICT bestaat uit projectleiders met diverse expertises. In samenwerking met collega's uit verschillende teams realiseren we innovatieve projecten in het LUMC. Je krijgt daarbij de ruimte om te experimenteren en te werken met de nieuwste medische technologie, waarbij kennisontwikkeling en het delen van expertise voorop staan.

Carrière in het LUMC

Het LUMC biedt een interessante, flexibele werkomgeving waar samen hard gewerkt wordt aan het verlenen van innovatieve zorg. Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Suzanne de Groot-van Asten, manager projectmanagement ICT
06 39 57 54 54

Solliciteren