Medisch Specialist Hematologie

Medisch & klinisch

De functie

Heeft u recent de opleiding tot internist-hematoloog afgerond en zou u graag uw hematologische expertise willen uitbreiden in een Universitair Medisch Centrum? Kom dan als medisch specialist de afdeling Hematologie versterken.

In het kort

• U bent recent geregistreerd internist-hematoloog
• U wilt uw ervaring in de klinische en poliklinische zorg van hematologische patiënten verdiepen en verbreden
• U heeft interesse in academische zorg

Wat zijn de werkzaamheden?

Als medisch specialist bij de afdeling Hematologie houdt u zich voornamelijk bezig met de klinische en poliklinische zorg voor patiënten met hematologische ziekten. U richt zich met name op de opvang van hematologische patiënten op de acute opname-afdeling en op hun behandeling op de verpleegafdelingen het LUMC Oncologie Centrum. Bij deze functie hoort ook deelname aan het dienstrooster van de interne geneeskunde in het LUMC. Tevens begeleidt u hematologische patiënten op de polikliniek. U geeft supervisie aan arts-assistenten en verpleegkundig specialisten en werkt mee aan het klinisch onderzoek van de afdeling Hematologie.

Wat vragen wij?

U bent recent geregistreerd internist-hematoloog heeft interesse in de academische zorg. Daarbij wilt u uw ervaring in de klinische en poliklinische zorg van hematologische patiënten verdiepen en verbreden.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties worden opgevraagd.

Strategie LUMC 2018-2023

Grensverleggend beter worden, dat is waar het LUMC voor staat! Meer weten? 

De werkplek

De afdeling Hematologie van het LUMC richt zich op patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs op het gebied van hematologische ziekten. De speerpunten van de patiëntenzorg van de afdeling Hematologie zijn de intensieve behandeling van patiënten met hematologische maligniteiten en de behandeling van patiënten die allogene stamceltransplantatie en immuuntherapie ondergaan. Ook concentreert de afdeling zich op de ontwikkeling van moleculair gebaseerde nieuwe therapieën bij lymfatische maligniteiten. De afdeling ontwikkelt op deze gebieden nieuwe behandelingen en past deze toe in fase I en II studies in de kliniek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert u bij het onderhouden en ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Prof. dr. J.H. Veelken, afdelingshoofd Hematologie
071 526 22 67

Solliciteren