Internist-Oncoloog

Medisch & klinisch

De functie

Weet u als medisch specialist de verbinding te leggen tussen de Medische Oncologie en Interne Geneeskunde, en bent u ambitieus genoeg om deelvakgebieden van de oncologie (inter)nationaal verder te brengen? Lees hier de vacature.

In het kort

• U gaat aan de slag op zowel de Interne Geneeskunde als op de Medische Oncologie
• Hier richt u zich onder meer op patiëntenzorg en onderzoek

Wat zijn de werkzaamheden?

Als Internist-oncoloog houdt u zich bezig met patiëntenzorg op de (poli)kliniek. Daarbij richt u zich op de opleiding en het onderwijs, en onderzoek. U draait zowel diensten op de afdeling Interne Geneeskunde als op de Medische Oncologie. Het strekt tot de aanbeveling als u interesse heeft in een of meerdere deelgebieden, zoals Upper GI, Hoofd-hals tumoren en/of sarcomen.

Wat vragen wij?

De internist-oncoloog die wij zoeken is een (senior) medisch specialist, met academische interesse en goede communicatieve vaardigheden. U neemt een motiverende en verbindende rol in binnen de staf en het team. Daarbij heeft u overtuigingskracht en een goed gevoel voor verhoudingen en onderlinge relaties.

Meer informatie

Inschaling MS/UMC, conform CAO. 

Voor deze vacature zullen wij referenties opvragen.

Strategie LUMC 2018-2023

Grensverleggend beter worden, dat is waar het LUMC voor staat! Meer weten? 

De werkplek

De afdeling Medische Oncologie is verantwoordelijk voor de zorg en behandeling van patiënten met solide tumoren. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor de opleiding van medisch oncologen en neemt daarnaast deel aan de opleiding tot verpleegkundige met de deelspecialisatie oncologie. De patiëntenzorg bestaat uit een deel electieve zorg (zowel chemotherapie als immunotherapie) en acute zorg waarvan de patiënten de eerste 48 uur op de acute opname afdeling verblijven. Oncologie is speerpunt van het LUMC en er wordt samengewerkt binnen het Leids Oncologie Centrum, Universitair Kanker Centrum Leiden-Den-Haag en het Regionaal Oncologie Netwerk West.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Prof. dr. A.J. Gelderblom, internist-oncoloog, afdelingshoofd Medische Oncologie
071 526 34 86

Solliciteren