Instrumentatietechnicus

Facilitair & ondersteunend

Je functie

De groep Klinische Technologie van het LUMC is op zoek naar een enthousiaste en oplossingsgerichte instrumentatietechnicus om het team te versterken. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

In het kort

• Je beheert en onderhoudt medische apparatuur
• Jij bent de aangewezen persoon om alles werkend te houden op de afdeling
• Je hebt daarom kennis van elektrotechniek en elektronica op minimaal mbo-niveau
• Ook communicatief ben je sterk  

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het technische beheer en het onderhoud van medische apparatuur en opstellingen. Ook ben je betrokken bij de introductie van nieuwe apparatuur en bied je ondersteuning aan de gebruikers. Een belangrijk aandachtsgebied in jouw rol is het in stand houden van apparatuur op de katheterisatiekamers van het LUMC. Daarnaast ben je, net als de andere instrumentatietechnici, betrokken bij het beheer van de overige medische apparatuur in het LUMC. Al deze werkzaamheden verricht je zowel zelfstandig als in teamverband. Je rapporteert aan het hoofd Klinische Technologie en werkt nauw samen met collega's binnen en buiten het LUMC. Ook onderhoud je contacten met andere ziekenhuizen, bedrijven en de VZI.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een zelfstandige en slagvaardige kandidaat. Je hebt minimaal een opleiding op mbo-niveau afgerond op het gebied van elektronica of elektrotechniek, bij voorkeur aangevuld met MTA. Hiernaast heb je ook kennis van en affiniteit met ICT en techniek, en kun je goed analytisch denken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en je beheerst de Nederlandse taal. Verder kun je goed zelfstandig werken en heb je een flexibele instelling.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.
Het aantal uur is flexibel in te delen, zo kun je de 36 uur over vier dagen verspreiden. 

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het Facilitair Bedrijf van het LUMC bestaat uit zes afdelingen, waaronder Instrumentele Zaken. Deze afdeling zorgt ervoor dat alle apparatuur binnen het LUMC veilig is en goed functioneert. Instrumentele Zaken (IZ) telt ongeveer 45 medewerkers en bestaat uit de groepen Klinische Technologie met 12 medewerkers, Laboratorium Technologie, Ontwikkeling, Front & Back Office, en Beleid & Projecten. De afdeling is verantwoordelijk voor de veiligheid en continuïteit van medische apparatuur, laboratoriumapparatuur en facilitaire apparatuur in het LUMC.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt er een specifiek opleidingsplan voor je gemaakt.

Contact: de heer René Sloos, hoofd Klinische Technologie
071 526 44 24

Solliciteren