Functioneel Applicatiespecialist HiX-Clinical assistant

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil je de zorg helpen verbeteren? Wil je jezelf volop ontwikkelen en voel je je thuis in een dynamische en innovatieve omgeving? Dan is deze vacature wat voor jou!

In het kort

• Oppakken van zowel eenvoudige als complexe vraagstukken
• Analyseren van wensen en eisen van de business tot en met de implementatie
• Werken in een informele setting op een dynamische afdeling
• Doorgroeimogelijkheid naar de functie van senior implementatiespecialist

Wat ga je doen?

Als functioneel applicatiespecialist HiX-Clinical assistant maak je deel uit van het team Registratie en hergebruik Poli. Voor beide applicaties geldt dat je zowel eenvoudige als complexe vraagstukken oppakt. Daarnaast beantwoord je gebruikersvragen. Behalve dat je van inhoudelijke uitdagingen houdt, vind je het belangrijk om persoonlijk contact met gebruikers te hebben. Je kan de wensen en eisen van de business analyseren en verwoorden in specificaties. Ook ben je prima in staat om functionaliteiten in te richten en deze te testen en te implementeren. In het gehele traject zorg je ervoor dat zorgprocessen en de applicatie op elkaar aansluiten.

Wat vragen wij?

We zoeken een assertieve collega met een hbo-werk- en denkniveau. Idealiter heb je ervaring met functioneel applicatiebeheer. Kennis van zorgprocessen en kennis van agile/scrum zijn een pre. Je hebt analytisch inzicht, een oplossend vermogen en je kan goed omgaan met werkdruk. Je bent geïnteresseerd in de werking van randapparatuur en data-uitwisseling (DICOM-koppelingen). En als je basiskennis hebt van SQL en XHTML is dat mooi meegenomen!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Joke Snoeijers

‘Net als bij artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer’

Je werkplek

Het LUMC is een ambitieuze organisatie die volop investeert in de verdere ontwikkeling van zorg en technologie zoals mobile apps en e-health initiatieven. De afdeling Functioneel Beheer, waar je komt te werken, heeft hierin een belangrijke rol. Deze afdeling is onderdeel van het directoraat ICT. Momenteel zijn we bezig om over te gaan naar een agile manier van werken. We gebruiken hiervoor in eerste instantie het scrum framewerk. Zo hebben we onder andere teams gevormd  met elk een product owner en een scrummaster. De sfeer is informeel waarbij humor, gedrevenheid en hard werken hand in hand gaan. De afdeling is volop in ontwikkeling en heeft een hoog ambitieniveau. We stellen de participatie van onze medewerkers hierin op prijs.

Carrière in het LUMC

Op termijn kan je doorgroeien naar de functie senior implementatiespecialist in schaal 10. In dat geval bedraagt het salaris maximaal € 4.321,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Voor starters/kandidaten die geen relevante werkervaring hebben maar wel potentie, geldt dat je start in schaal 8 waarbij het salaris maximaal € 3.476,- bedraagt. En of je nu een beginner of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: mevrouw Ashna Ganpatsingh, teamleider Functioneel Beheer Zorg
071 529 65 84

Solliciteren