Flexpool Medewerker Beddencentrale

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan? Of ben je van plan om een tussenjaar te nemen en zoek je een flexibele baan in de logistiek? Sluit dan aan in onze flexpool op de afdeling Beddencentrale!

In het kort

• Je werkt op oproepbasis en geeft je beschikbaarheid aan ons door
• Wij roosteren je tussen 07:30 en 21:00 uur in
• Jouw werk is voornamelijk fysiek
• En het is jouw taak om de bedden onder meer op te maken en te vervoeren

Wat ga je doen?

Comfort en hygiëne: dát is waar je als medewerker Beddencentrale medeverantwoordelijk voor bent. Je verzorgt onder meer de reiniging, het opmaken en het vervoeren van ziekenhuisbedden. Het schoonmaken gebeurt handmatig volgens een vast protocol. Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid zijn daarom van belang, evenals een goed gevoel voor hygiëne en service. Je werkt soms zelfstandig en soms in nauwe samenwerking met je collega’s in een ondersteunende functie in een dynamische omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor het (tijdig) afhandelen van alle dagelijkse opdrachten.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die beschikt over mbo-werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je  ervaring in de zorg- of de schoonmaaksector. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, en je vindt het geen probleem om zorgvuldig te werken volgens strikte richtlijnen en instructies. Het is belangrijk dat je een ruime beschikbaarheid hebt en het geen probleem vindt om wisselende diensten te draaien. Verder voel je je thuis in een dynamische omgeving en beschik je over een klantgerichte instelling.

Meer informatie

Wij zoeken meerdere flexpool medewerkers. Aangezien je binnen deze functie fysiek zwaar werk kan doen en veel door het LUMC loopt, is het belangrijk dat je een goede conditie hebt.

In eerste instantie werk je op oproepbasis en krijg je een contract voor de duur van een jaar. Mocht onze samenwerking ons allebei goed bevallen, dan is het mogelijk dat je contract omgezet wordt naar een vast contract met vaste uren.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de afdeling Logistieke Dienstverlening werken ongeveer 100 mensen, welke zijn verdeeld over de teams Patiëntenvervoer, Afvalbeheer, Beddencentrale en Goederen. Onze afdeling werkt nauw samen met andere onderdelen binnen het Facilitair Bedrijf, maar vanzelfsprekend ook met de diverse (zorg)afdelingen binnen het LUMC. Het team Beddencentrale bestaat uit 14 personen (8 FTE).

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Daisy Vonk, teamleider Beddencentrale, afdeling Logistieke Dienstverlening
071 526 19 48

Solliciteren