Enterprise Architect ICT

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg zullen de komende jaren drastisch veranderen onder invloed van nieuwe technologieën. Dit maakt dat we binnen het LUMC een bijzonder uitdagende en interessante tijd tegemoet gaan. Als enterprise architect ICT in het LUMC heb je een heldere visie op digitalisering en speel je een cruciale rol om de digitalisering richting te geven. Je zorgt er voor dat het onderwerp architectuur op het gewenste, ambitieuze niveau wordt gebracht. Ben jij de ervaren enterprise architect die wij zoeken?

In het kort

• Je bent een ervaren enterprise architect ICT
• Je bent een verbinder, sparringpartner en adviseur
• Je focust je op de informatie/data- en applicatiearchitectuur
• Je hebt affiniteit met de zorg, onderwijs en onderzoek

Wat ga je doen?

Als enterprise architect heb je een richtinggevende rol waarbij jij de visie van het LUMC vertaalt naar het ICT-landschap van de toekomst voor de verschillende domeinen van het LUMC (Onderzoek, Onderwijs, Zorg en Bedrijfsvoering). Je geeft richting en kaders voor de benodigde vernieuwing. Daarbij zal je je aandacht met name richten op de informatie/data- en applicatiearchitectuur. Je werkt nauw samen met collega architecten in een (virtueel) team en je neemt ze waar nodig op sleeptouw. Je kijkt vooruit, neemt initiatief en je bent een verbinder tussen verschillende disciplines. Je stimuleert samenwerkingen en het delen van kennis op het vlak van architectuur. Daarbij ben je ook de sparringpartner en adviseur voor directie en management. Ben jij de ambitieuze architect die overstap wil maken naar een academisch ziekenhuis?

Wat vragen wij?

De enterprise architect ICT die wij zoeken heeft academisch werk- en denkniveau en brengt relevante werkervaring mee. Je hebt gedegen inzicht en kennis van het ICT domein en van methoden en technieken met betrekking tot het ontwerpen en beschrijven van architectuur in brede zin. Je hebt passie voor complexe organisaties, zoals een academisch centrum, waarin zorg, onderwijs en onderzoek gecombineerd worden. En je ziet het als een uitdaging om digitale mogelijkheden te zoeken om het behalen van de strategische doelen zo goed mogelijk te ondersteunen. Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons ziekenhuis met een heldere visie op architectuur; leidend zijn in de opbouw van deze architectuur en het werken onder architectuur stimuleren. Uiteraard beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat abstracte onderwerpen helder uit te leggen en beweeg je je soepel op alle niveaus in de organisatie. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch en structurerend vermogen. Je bent pragmatisch, creatief, resultaatgericht, gericht op samenwerken en je beschikt over overtuigingskracht.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie. Het belang en de afhankelijkheid van informatie voor het realiseren van de doelstellingen van het LUMC is groot. De centrale informatievoorziening wordt geleverd door het directoraat ICT waar zo’n 160 collega’s werken om te zorgen voor een stabiele dienstverlening en deze voortdurend te verbeteren en te innoveren.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: de heer drs. Juriaan Rijnbeek, manager directoraat ICT
071 526 62 33

Solliciteren