Doktersassistent polikliniek Preoperatieve Screening & Pijnbehandelcentrum

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij enthousiast en flexibel? Heb jij behoefte aan afwisseling en zoek je een baan waar het iedere dag anders kan zijn met afwisselende werkplekken? Wil jij je creativiteit gebruiken om zo goed mogelijk zorg te kunnen leveren aan patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je draagt bij aan preoperatieve screening van patiënten
• Je draagt bij aan de zorg voor de patiënten met chronische pijn
• Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen van pijnpatiënten die voor een pijnbehandeling komen en voor het maken van een ECG bij de preoperatieve patiënt
• Je krijgt de kans om actief mee te denken over veranderprocessen op de poli 

Wat ga je doen?

Je gaat nauw samenwerken met de verpleegkundig consulenten en anesthesiologen van het Pijnbehandelcentrum, de poli Preoperatieve screening. Ook zal je met diverse andere poliklinieken in het LUMC en daarbuiten samenwerken. Je werkzaamheden zullen bestaan uit een bijdragen leveren aan de preoperatieve screening van patiënten. Daarvan bestaat een groot deel uit secretariële en administratieve werkzaamheden. De screening van de doktersassistent(en), zoals ECG’s maken, bloeddruk meten en laboratorium orders maken, komen nog af en toe voor. In de loop van dit jaar zullen deze werkzaamheden mogelijk weer uitgebreid gaan worden. De werkzaamheden voor het Pijnbehandelcentrum bestaan ook grotendeels uit administratieve taken. Daarbovenop houd je je bezig met de patiëntenzorg die vooral gericht is op het voorbereiden van pijnpatiënten die voor een pijnbehandeling komen. Je stelt een aantal vragen, helpt patiënten eventueel met het omkleden en brengt ze naar het OK-centrum, na afloop haal je de patiënt weer op en helpt ze waar dat nodig is zodat de patiënt met ontslag kan. Tot slot assisteer je de pijnspecialisten tijdens de polispreekuren bij het uitvoeren van behandelingen.   Door de COVID-crisis van de afgelopen jaren zijn we genoodzaakt geweest om opnieuw kritisch te kijken naar onze werkprocessen. De poli heeft zich naar aanleiding daarvan opnieuw moeten uitvinden. Het hele team heeft hier een bijdrage aan geleverd en daar zijn we erg trots op, maar ook nog niet klaar mee. We hebben soms dagelijks te maken met het aanpassen van de werkzaamheden en verbeteren staat dan ook hoog in het vaandel op onze poli. Ook jij zal daarom actief bezig zijn met het nadenken over verbeteringen.

Wat vragen wij?

Jij hebt ervaring en kennis opgedaan in een ziekenhuis en bij voorkeur beschik je over aantoonbare secretariële en administratieve ervaring. Je bent leergierig, flexibel, stressbestendig en je schakelt makkelijk van de ene naar de andere activiteit. Ook beschik je over de nodige zelfkennis en ben je positief ingesteld onder wisselende omstandigheden. Je kunt naast zelfstandig werken ook goed in teamverband functioneren en je bent zeer patiënt- en servicegericht. Daarnaast zorgen jouw goede communicatieve vaardigheden ervoor dat je gemakkelijk omgaat met patiënten, families en andere disciplines waarmee je nauw samenwerkt. Verder is het belangrijk voor onze poli dat je goed kunt omgaan met feedback en dat je dit zowel kunt uitdelen als incasseren.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De poli Preoperatieve screening en het Pijnbehandelcentrum maken deel uit van de polikliniekorganisatie van divisie 1, die onderverdeeld is in een aantal poliklinieken van verschillende specialismen. De volgende poliklinieken maken deel uit van divisie 1: Urologie, Orthopedie / Traumatologie / Gipskamer / Fysiotherapie / Revalidatie, Heelkunde en de polikliniek Mondziekten Kaak en Aangezicht chirurgie.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Ron Holverda, teamleider Preoperatieve Screening & Pijnbehandelcentrum
071 529 92 78
e-mail r.j.holverda@lumc.nl

Solliciteren