Docent Sociale Geneeskunde

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben je sociaal geneeskundige en ben je op zoek naar een functie in het onderwijs? Het LUMC zoekt een docent voor de sociale geneeskunde van de opleiding Geneeskunde.

In het kort

• Je bent geregistreerd arts Maatschappij en Gezondheid of hebt een KNMG-registratie in een van de M&G-profielen, of je bent bedrijfsarts of verzekeringsarts.
• Je bent betrokken bij het onderwijs aan zowel bachelor- als masterstudenten Geneeskunde
• Je neemt deel aan en ontwerpt het werkgroeponderwijs
• Je hebt een BKO-registratie of de bereidheid deze te behalen met ondersteuning van het LUMC 

Wat ga je doen?

Als docent Sociale Geneeskunde van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) neem je deel aan de uitvoering van werkgroep- en eventueel grootschalig onderwijs aan bachelor- en masterstudenten. Je stemt je lessen af op de eindtermen voor de sociale geneeskunde in de geneeskundeopleiding. Daarnaast word je betrokken bij het ontwerpen van werkgroeponderwijs en het maken van toetsvragen.

Wat vragen wij?

Je bent sociaal geneeskundige met affiniteit voor onderwijs. Goed kunnen samenwerken met diverse disciplines is een voorwaarde om in ons team te kunnen functioneren. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en een goed luisterend oor. Ook beschik je over relevante contacten in het werkveld. Je bent een geregistreerd arts Maatschappij en Gezondheid of een KNMG-registratie in een van de M&G-profielen, bij voorkeur infectieziektebestrijding of medische milieukunde of je bent bedrijfsarts of verzekeringsarts.

Meer informatie

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.
Het LUMC vraagt van al haar docerend personeel om de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) te behalen. Als je wordt aangenomen, maar deze kwalificatie nog niet hebt, moet je bereid zijn om deze binnen redelijke termijn te halen. Het LUMC zal je hierin ondersteunen.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 26 november 2019.
De startdatum van de functie is 1 januari 2020. 

Reijer Staats

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde is een inspirerende academische werkplek waar studentenonderwijs, vervolgopleidingen en wetenschappelijk onderzoek in de kerndisciplines huisartsgeneeskunde, sociale geneeskunde, specialist ouderengeneeskunde en medische antropologie worden georganiseerd.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: mevrouw Janneke Muyselaar-Jellema, coördinator coschap Sociale Geneeskunde, afdeling PHEG
071 526 84 69
E-mail: j.z.muyselaar-jellema@lumc.nl

Solliciteren