Advanced Practitioner Pretreatment Imaging

Medisch & klinisch

Je functie

Ben je ervaren in de verschillende beeldvormende technieken en kun jij de radiotherapie nieuwe wegen helpen inslaan in pretreatment imaging? Kom dan onze afdeling Radiotherapie versterken. Wij zoeken namelijk een advanced practitioner pretreatment imaging.

In het kort

• Je hebt ervaring met het imaging-traject van radiotherapiepatiënten
• Je hebt de opleiding MBRT afgerond of bent in het bezit van het getuigschrift voor radiotherapeutisch laborant
• Bij voorkeur heb je een post-hbo studie gevolgd die relevant is voor deze functie
• Je werkt met diverse beeldvormende technieken, zoals CT, MRI en PET-CT
• Je rouleert tussen het LUMC en Reinier de Graaf ziekenhuis (RdG)

Wat ga je doen?

In jouw rol als advanced practitioner heb je de regie over de implementatie, klinische introductie en begeleiding van beeldvormende technieken die nodig zijn voor de voorbereiding van behandelplannen van radiotherapiepatiënten. Bij beeldvormende technieken gaat het niet alleen om de CT op onze afdeling, maar ook om de MRI en de PET-CT die zich respectievelijk bij de Radiologie en Nucleaire Geneeskunde bevinden. Eén dag per week word je ingezet in de reguliere patiëntenzorg, de rest van de week is voor innovatie en projecten.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste en proactieve collega die bereid is bij te dragen aan de uitdagingen waar de afdeling voor staat. Je hebt de hbo-opleiding MBRT afgerond of het getuigschrift voor radiotherapeutisch laborant en hebt daarnaast bij voorkeur post-hbo (modules) gevolgd (bijvoorbeeld Medical Imaging-Radiation Oncology, Computed Tomography, Magnetic Resonance Imaging of vergelijkbaar). Je hebt kennis van de voorbereidingsketen van het radiotherapieproces en bij voorkeur minimaal vijf jaar werkervaring als radiotherapeutisch laborant. Verder heb je ervaring met projectmatig werken, met een grote mate van zelfstandigheid. Communicatie met alle disciplines, zowel binnen als buiten de afdeling, gaat je gemakkelijk af. Goede mondelinge en schriftelijke communicatie in zowel Nederlands als Engels zijn vereist.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Jannes Olgers

Jannes Olgers

'Als je werkt in een academisch ziekenhuis zit je bovenop de nieuwste ontwikkelingen'

Je werkplek

De afdelingen Radiotherapie van het LUMC en het Reinier de Graaf (Delft) zijn sinds ruim drie jaar volledig samengevoegd tot één geïntegreerde afdeling. Op onze gezamenlijke afdeling zijn twintig radiotherapeuten en zeven klinisch fysici werkzaam, waarbij gerouleerd wordt over beide locaties. Je werkt nauw samen in een team van laboranten, klinisch fysici en artsen. Binnen de afdeling Radiotherapie zijn assisterend laboranten, radiotherapeutisch laboranten en seniorlaboranten werkzaam. Daarnaast is er nog een aantal advanced practitioners op andere aandachtsgebieden, die nauw betrokken zijn bij de implementatie van nieuwe technieken op de werkvloer. In de komende jaren liggen er veel uitdagende projecten binnen de imaging op onze afdeling, onder andere op het gebied van MRI-gestuurde radiotherapie, waarin de kennis en ervaring in de beeldvormende technieken een grote rol zullen spelen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Marloes Jonker, hoofdlaborant, afdeling Radiotherapie
071 526 16 44

Solliciteren