ANIOS Thoraxchirurgie

Medisch & klinisch

Je functie

Wil jij je kennis en vaardigheden als basisarts verder ontwikkelingen in een specialistische omgeving? Voor de afdeling Thoraxchirurgie zijn wij op zoek naar een ambitieuze arts niet in opleiding tot specialist (ANIOS).

In het kort

• Je bent basisarts en dit is een logische vervolgstap in je carrière
• Je verleent chirurgische assistentie bij thoraxoperaties
• Je voert kleine chirurgische verrichtingen uit
• Je beschikt over algemene technische vaardigheden   

Wat ga je doen?

Als ANIOS Thoraxchirurgie heb je een divers en uitdagend takenpakket. Je verleent chirurgische assistentie bij operaties, je voert kleine chirurgische verrichtingen uit én je participeert in de pre- en postoperatieve zorg. Bovendien kun je wetenschappelijk onderzoek uitvoeren. De ervaring leert dat deze functie een goede basis is voor een specialistische opleiding en perspectief biedt op een opleidingsplaats.

Wat vragen wij?

De geschikte kandidaat voor deze functie heeft het artsenexamen behaald en is op zoek naar logische vervolgstap in de carrière. Je bent gedreven en ambitieus en beschikt over alle algemene technische vaardigheden die een basisarts in huis moet hebben. Enige ervaring met (thorax)chirurgie is een pre. Verder ben je een enthousiaste harde werker die uitstekend functioneert in teamverband.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je werkt op de afdeling Thoraxchirurgie. Deze afdeling verricht alle voorkomende operaties op het gebied van hart- en longchirurgie, met uitzondering van harttransplantaties. Speerpunten van de afdeling zijn hartklepreparaties, chirurgische behandelingen van hartfalen, congenitale chirurgie en longchirurgie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Sabrina Siregar

Contact: Sabrina Siregar, AIOS, afdeling Thoraxchirurgie
071 529 95 18

Solliciteren