Arts in opleiding tot Orthopedisch Chirurg (AIOS)

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij momenteel basisarts, maar wil je je graag specialiseren tot orthopedisch chirurg? Wij leiden je graag op tot specialist. Dit doen wij in samenwerking met het Haaglanden Medisch Centrum en het HaGa Ziekenhuis.

In het kort

• In 5,5 jaar word je opgeleid tot orthopedisch chirurg
• Je wordt opgeleid in drie ziekenhuizen in de regio
• Bij het LUMC kom je te werken op de afdeling Orthopedie
• Onze afdeling levert zorg op topniveau
• En is gespecialiseerd in traumatologie, kinderorthopedie en wervelkolomfracturen

Wat ga je doen?

De Regionale Opleidingsgroep Orthopedie (ROGO) zoekt artsen in opleiding tot orthopedisch chirurg (AIOS). De ROGO West is een samenwerkingsverband tussen de opleidingen Orthopedie in het Haaglanden Medisch Centrum, het HAGA Ziekenhuis en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Als AIOS werk je in principe in de drie ziekenhuizen voor een bepaalde periode, waaronder een periode in het LUMC. In het LUMC werken we continu aan de verbetering van de gezondheidszorg. We streven naar de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs, opleiding of bij- en nascholing. De afdeling Orthopedie biedt algemene orthopedische zorg op topniveau en is gespecialiseerd in traumatologie, kinderorthopedie en wervelkolomfracturen. Onze afdeling Orthopedie heeft drie aandachtsgebieden met landelijke referenties: oncologische chirurgie, perifeer zenuwletsel en complexe implantaatchirurgie (inclusief infecties). Daarnaast zijn er een aantal topklinische regionale zorgtaken, zoals traumatologie, kinderorthopedie en wervelkolomfracturen.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts die aantoonbaar interesse heeft in Orthopedie en gemotiveerd is om de opleiding tot specialist te volgen. Bij voorkeur heb je ervaring in een kliniek en heb je affiniteit met wetenschappelijk onderzoek. Je bent ambitieus, zelfstandig en organisatorisch sterk. Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

Meer informatie

De opleiding start in 2020.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Orthopedie van het LUMC is een interdisciplinaire medische- en onderzoeksafdeling en houdt zich bezig met diagnostiek, behandeling en het wetenschappelijk onderzoek van aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Artsen, paramedici, bewegingswetenschappers en biomechanische ingenieurs houden zich hier bezig met onderzoek gericht op de optimalisatie van de uitkomsten van orthopedische interventies. De medische staf Orthopedie in het LUMC bestaat uit zeven orthopedisch chirurgen en een actieve onderzoeksgroep.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Saskia Strijk, stafsecretaresse, afdeling Orthopedie
071 526 45 43

Solliciteren