Introductieprogramma's

Het LUMC organiseert maandelijks een algemene introductie voor nieuwe medewerkers. Daarnaast organiseren wij ook regelmatig aanvullende introductiecursussen voor artsen en leidinggevenden.

Introductie nieuwe medewerkers

De Introductie voor nieuwe medewerkers bestaat uit 2 onderdelen:
  • het online introductieprogramma 
  • de centrale introductiebijeenkomst.
Voor het online introductieprogramma ontvang je vanaf twee weken voor je startdatum een uitnodiging per e-mail. Heb je een week voor aanvang nog niets ontvangen? Neem dan contact op met introductie@lumc.nl.

Ook voor de centrale introductiebijeenkomst ontvang je een uitnodiging. Deze bijeenkomst vindt plaats op de 1e werkdag van de maand, van 8.45 – 14.00 uur (incl. lunch), en kun je eventueel vervolgd met de HiX-introductiecursus (van 14.00 – 16.00 uur). Meer informatie over deze bijeenkomst krijg je in het online gedeelte van de introductie.

Introductiecursus voor leidinggevenden

Drie maal per jaar organiseert Bedrijfsopleidingen een introductiecursus voor nieuwe leidinggevenden en LUMC-medewerkers die intern doorgroeien. Je P&O-adviseur informeert je hierover.

Introductiecursus voor AIOS, ANIOS en medisch specialisten

Voor nieuwe AIOS, ANIOS en medisch specialisten organiseert het LUMC verschillende, aanvullende introductiecursussen:
  • Introductiecursus artsen (o.a. over beleid en juridische kaders).
  • Introductiecursus HiX, inclusief medicatie voorschrijven.
  • ABCDE-training voor artsen die diensten op de SEH gaan draaien.
Het stafsecretariaat van je afdeling meld je voor de cursus aan. Je ontvangt een uitnodiging zodra je aanstelling is afgerond.