Introductieprogramma's

Het LUMC organiseert maandelijks een algemene introductie voor nieuwe medewerkers: ‘De Introductie’ Daarnaast worden ook regelmatig aanvullende introductiecursussen georganiseerd voor artsen en leidinggevenden.

Introductie nieuwe medewerkers

De Introductie voor nieuwe medewerkers bestaat uit 2 onderdelen:
  • het online introductieprogramma 
  • de centrale introductiebijeenkomst.

Voor het online introductieprogramma ontvangt u de vanaf twee weken voor uw startdatum een uitnodiging per e-mail. Heeft u een week voor aanvang nog niets ontvangen? Neem dan contact op met introductie@lumc.nl.

Ook voor de centrale introductiebijeenkomst ontvangt u een uitnodiging. Deze bijeenkomst vindt plaats op de 1e werkdag van de maand, van 8.45 – 14.00 uur (incl. lunch), en kan eventueel gevolgd worden door de HiX-introductiecursus (van 14.00 – 16.00 uur). Meer informatie over deze bijeenkomst krijgt u in het online gedeelte van De Introductie.

Introductiecursus voor leidinggevenden

Drie maal per jaar organiseert Bedrijfsopleidingen een introductiecursus voor nieuwe leidinggevenden en LUMC-medewerkers die intern doorgroeien. Via uw P&O-adviseur wordt u hierover geïnformeerd.

Introductiecursus voor AIOS, ANIOS en medisch specialisten

Voor nieuwe AIOS, ANIOS en medisch specialisten organiseert het LUMC verschillende, aanvullende introductiecursussen:
  • Introductiecursus artsen (o.a. over beleid en juridische kaders).
  • Introductiecursus HiX, inclusief medicatie voorschrijven.
  • ABCDE-training voor artsen die diensten op de SEH gaan draaien.

Het stafsecretariaat van uw afdeling meldt u voor de cursus aan. U ontvangt een uitnodiging zodra uw aanstelling is afgerond.