Fietsenstalling voor medewerkers

Bij het LUMC kun je je (brom)fiets in verschillende stallingen parkeren. Zo vind je voor het LUMC een stalling voor bezoekers, en is er onder elk van de 3 LUMC-gebouwen een fietsenstalling voor medewerkers.

Studenten kunnen alleen terecht in de stalling onder gebouw 3 (Onderwijsgebouw). Daarnaast zijn er plekken om motoren, scooters en bakfietsen te plaatsen. De stallingen voor medewerkers en studenten zijn beveiligd en alleen toegankelijk met een personeelspas. Buiten de stallingen parkeren is niet toegestaan.

Fietsenstallingen voor medewerkers

  • Fietsenstalling gebouw 1 (medewerkers)
    De fietsenstalling bevindt zich in de kelder op het voorplein van het LUMC.
  • Fietsenstalling gebouw 2 (voor medewerkers)
    De fietsenstalling bevindt zich in de kelder van gebouw 2, het Onderzoeksgebouw. Hier zijn 442 fietsplaatsen beschikbaar.
  • Fietsenstalling gebouw 3 (voor medewerkers en studenten)
    De fietsenstalling bevindt zich in de kelder van gebouw 3, het Onderwijsgebouw. Hier zijn ruim 1.500 fietsplaatsen beschikbaar.

Parkeren op je eerste werkdag

Op je eerste werkdag mag je je (brom)fiets parkeren in de bezoekersstalling voor het LUMC. Als je je personeelspas hebt, kun je je fiets in een van de beveiligde stallingen zetten. 

Meer informatie

Heb je vragen over het parkeerbeleid van het LUMC? Bespreek deze dan tijdens je aanstellingsgesprek, neem contact op met Parkeerbeheer via 071 526 2971, of loop langs bij de loge tussen de in- en uitrit van de parkeergarage. 
Ben je een nieuwe medewerker in het LUMC? Lees dan verder op de pagina Nieuwe medewerkers.