Busabonnement Arriva

Werk je minimaal 20 uur per week, en heeft je woonplaats een goede Arriva-busverbinding met het LUMC? Onze medewerkers ontvangen een aanzienlijke korting op een busabonnement van Arriva. Dit abonnement geeft je onbeperkt toegang tot alle stads- en streekbussen en luxe Qliners van Arriva in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. En dit abonnement mag je ook voor recreatieve doeleinden gebruiken.

Als je een Arriva-abonnement afsluit ontvang je de Arriva Goede Zaakpas: een OV-chipkaart waar je abonnement al op staat. Op deze pas kun je ook zelf saldo zetten, waardoor je met Arriva-bussen in andere regio’s kunt reizen of met andere vervoerders (bus, metro, tram en trein) in Nederland.

Kosten

Hoeveel je precies betaalt, hangt af van je woonplaats en het aantal uur dat je per week werkt (36 of meer uur, 25-35 uur of 20-24 uur). In  aanbiedingsoverzicht vind je de prijzen die je als nieuwe abonnee kunt verwachten. Maakte je in 2014 al gebruikt van het Arriva busabonnement en werk je 36 uur of meer? Dan gelden voor jou aangepaste prijzen.

Waar vindt u meer informatie?

  • Wil je meer weten over het busabonnement? Je leest het in de folder van Arriva.
  • Ook op de Arriva website lees je meer over het busabonnement.
  • Ben je een nieuwe medewerker in het LUMC? Lees dan verder op de pagina Nieuwe medewerkers.