Alle hulp is welkom 

In deze bijzondere tijd merken wij dat veel mensen uit onze regio hun steentje willen bijdragen. Als LUMC zijn wij hier natuurlijk heel blij mee! Momenteel zijn wij dan ook bezig om vraag en aanbod in de regio goed op elkaar af te stemmen.

Ben jij beschikbaar om de komende tijd het LUMC en andere ziekenhuizen in de regio te helpen met dat wat nodig is? Dan hopen we dat je je bij ons aanmeldt, ongeacht of je wel of geen zorgachtergrond hebt.

Verpleegkundigen
Heb je werkervaring in de zorg als verpleegkundige (BIG-registratie niet noodzakelijk)? Klik hier.

Medisch specialisten
Ben jij medisch specialist, bijvoorbeeld arts, en de komende tijd beschikbaar om het LUMC te helpen? Klik hier

Zorgondersteuning
Heb jij werkervaring in een zorg ondersteunende functie? Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzorgende of doktersassistent. Klik hier.

Vrijwillig
De afgelopen dagen hebben zich honderden mensen aangemeld die zich vrijwillig voor het LUMC willen inzetten wanneer dat nodig mocht zijn. Heel erg bedankt! Voorlopig hebben wij dan ook voldoende vrijwilligers in deze Flexpool. Op dit moment kun je je dan ook niet meer aanmelden. 

LUMCRS
Werk je momenteel al in het LUMC en ben je beschikbaar voor extra of ander werk, dan vragen we je om dit te bespreken met je leidinggevende (zie ook Albinusnet).