Werk-privé balans

Het LUMC vindt een goede werk-privé balans belangrijk, wij bieden je dan ook de mogelijkheid om flexibel te werken. Dit houdt in dat wij uitrekenen hoeveel uur je gemiddeld per jaar werkt. Vervolgens maak jij afspraken met je leidinggevende over de verdeling van deze uren over het jaar. Als jij een werkweek van 36 uur hebt, kan dit in de praktijk betekenen dat jij de ene week 40 uur werkt en de andere week 32 uur. Wat wij je daarnaast nog meer te bieden hebben?

Extra verlof

Het LUMC kent een flexibele verlofregeling. Op grond van de CAO heb je een vakantieaanspraak van 9% van de arbeidsduur. Is dit niet genoeg? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om zelf extra verlof te kopen. Daarnaast bieden wij ook andere verlofregelingen aan, zoals het calamiteiten- en zorgverlof.   

Deeltijd

Het is ook mogelijk om in deeltijd bij ons te werken. Hierdoor kun je werk en privé makkelijk combineren. En ook wanneer je (thuis)situatie verandert, bijvoorbeeld door gezinsvorming, is het mogelijk om je werkuren in overleg aan te passen.

Thuiswerken

Het LUMC heeft een hybride (thuis)werkbeleid, waarbij medewerkers deels thuis kunnen werken. Voor het thuiswerken wordt per thuiswerkdag een thuiswerkvergoeding uitbetaald van €2,- netto. Hoeveel dagen je thuis kunt werken, hangt af van de functiegroep waar je onder valt. Het percentage wat thuis gewerkt kan worden ligt tussen de 0% en 60% en gaat altijd in overleg met je leidinggevende.

Kinderopvang

Heb je kinderen en wil je gebruik maken van kinderopvang? Dat kan bij Langhors, het eigen kinderopvangcentrum van het LUMC. Al vanaf drie maanden zwangerschap kun je je bij Langhors inschrijven.