Persoonlijke ontwikkeling

Het LUMC wordt gevormd door onze medewerkers. Talent, inzet en samenwerking bepalen de kwaliteit van werk. Wij geven je de ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We willen namelijk dat je met plezier bij ons blijft werken. Dit betekent dat wij ook graag in jou investeren. Je krijgt bij ons daarom ruim de mogelijkheid om relevante cursussen en trainingen te volgen.

Ontwikkelmogelijkheden
In welke functie je ook werkt bij het LUMC; bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee over loopbaanmogelijkheden binnen en buiten het LUMC. Dit betekent ook dat wij een eigen loopbaancentrum hebben waar onze adviseurs voor je klaarstaan en met je meedenken over jouw carrière, ontwikkeling en plannen voor de toekomst. Hierbij houden we rekening met jouw kwaliteiten, drijfveren, ambities en mogelijkheden. Je krijgt geen pasklare antwoorden, wel inzichten, tips en vaardigheden om actief mee aan de slag te gaan.

Leidinggevenden
Voor leidinggevenden hebben we diverse tools, workshops, trainingen en programma’s beschikbaar waarbij jij je verder kunt ontwikkelen als leider. De komende jaren volgen alle leiders ook een intensief leiderschapsprogramma. Voor elk managementniveau is er een programma. Dat betekent dat je veel collega’s uit verschillende onderdelen van het LUMC ontmoet en elkaar helpt bij complexere vraagstukken.