Persoonlijke ontwikkeling

Het LUMC wordt gevormd door onze medewerkers. Talent, inzet en samenwerking bepalen de kwaliteit van werk. Wij geven je de ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We willen namelijk dat je met plezier bij ons blijft werken. Dit betekent dat wij ook graag in jou investeren. Je krijgt bij ons daarom ruim de mogelijkheid om relevante cursussen en trainingen te volgen.

Zorgopleidingen LUMC

Zorgopleidingen LUMC verzorgt basis- en gespecialiseerde opleidingen voor verpleegkundigen, opleidingen voor medisch ondersteunende beroepen, zoals klinisch perfusionist, operatieassistent en anesthesiemedewerker en tal van nascholingen voor diverse beroepsgroepen in de zorg.

LUMC Leerportaal

Zodra je in dienst bent bij het LUMC, krijg je toegang tot het LUMC Leerportaal. In dit leerportaal staat ons cursusaanbod op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en management, taal en schrijfvaardigheid, veiligheid en gezondheid, kwaliteitszorg en computervaardigheden. Voor specifieke groepen medewerkers kunnen wij bovendien een cursus op maat verzorgen. Onze cursussen zijn vrij toegankelijk en hier kun jij als werknemer direct gebruik van maken. Je kunt kiezen uit workshops, meerdaagse trainingen, maar ook e-learnings. Onze cursussen worden gegeven door ervaren trainers en helpen je bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor leidinggevenden

Voor leidinggevenden hebben we diverse tools, workshops, trainingen en programma’s beschikbaar waarbij jij je verder kunt ontwikkelen als leider. De komende jaren volgen alle leiders ook een intensief leiderschapsprogramma. Voor elk managementniveau is er een programma. Dat betekent dat je veel collega’s uit verschillende onderdelen van het LUMC ontmoet en elkaar helpt bij complexere vraagstukken.

Het loopbaancentrum

In welke functie je ook werkt bij het LUMC; bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee over loopbaanmogelijkheden binnen en buiten het LUMC. Zo hebben we  een digitaal Loopbaanportaal waar je tools en informatie vindt om zelf  mee aan de slag te gaan. Daarnaast kun je deelnemen aan onze workshops of in gesprek met 1 van onze loopbaanadviseur die met je meedenken over jouw carrière, ontwikkeling en plannen voor de toekomst. Je krijgt geen pasklare antwoorden, wel inzichten, tips en vaardigheden om actief mee aan de slag te gaan.