Loopbaanmogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling
Onze organisatie wordt gevormd door onze medewerkers. Talent, inzet en samenwerking bepalen de kwaliteit van werk. Wij geven je de ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. We willen namelijk dat je met plezier bij ons blijft werken.


Cursussen en opleidingen
Wij investeren graag in jou. Wij bieden onze medewerkers daarom diverse cursussen en trainingen aan op het gebied van communicatie, automatisering, management, persoonlijke effectiviteit en veiligheid en gezondheid. 


Ontwikkelmogelijkheden
In welke functie je ook werkt bij het LUMC; bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen. Wij behouden en verbinden onze medewerkers graag. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee over loopbaanmogelijkheden binnen en buiten het LUMC. Het loopbaancentrum helpt je graag verder.


Loopbaancentrum
Wij hebben een eigen loopbaancentrum waar adviseurs voor je klaarstaan om met je mee te denken over jouw carrière, ontwikkeling en plannen voor de toekomst. Hierbij houden we rekening met jouw kwaliteiten, drijfveren, ambities en mogelijkheden. Je krijgt geen pasklare antwoorden, wel inzichten, tips en vaardigheden om actief mee aan de slag te gaan.