Loopbaanmogelijkheden

Onze organisatie wordt in essentie gevormd door de mensen die er werken. Talent, inzet en samenwerking bepalen de kwaliteit van het werk. Binnen het LUMC heeft u veel kansen om u te ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk gebied als in het functioneren. Voor toptalent is er alle ruimte. Wij stimuleren onze talenten graag, onder andere door het uitreiken van verschillende (onderzoeks)prijzen. Initiatief wordt gewaardeerd en uw eigen interesse kan afgestemd worden met de doelen van het LUMC en de afdeling.

Verschillende instrumenten faciliteren uw ontwikkeling. Bedrijfsopleidingen is hier een voorbeeld van. Op diverse gebieden worden cursussen en trainingen aangeboden, zoals communicatie, automatisering, management, persoonlijke effectiviteit en veiligheid en gezondheid. In deze cursussen gaat het om ontwikkeling van uw kennis, vaardigheden en gedrag.

Daarnaast hebben we een eigen loopbaancentrum. Samen met een loopbaanadviseur kunt u stilstaan bij uw loopbaan en ontwikkeling, en plannen maken voor de toekomst. De loopbaanadviseur helpt u bij het zicht krijgen op kwaliteiten, drijfveren, ambities en mogelijkheden. U krijgt geen pasklare antwoorden, wel inzichten, tips en vaardigheden om actief mee aan de slag te gaan.