Beloning CAO/UMC

Wanneer je bij ons komt werken, val je onder de cao voor de Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% (!) van je pensioenpremie betaalt. Dit betekent dat je nettoloon een stuk hoger kan uitvallen dan dat je in eerste instantie verwacht.

Voor alle functies zijn salarisschalen vastgesteld en geldt een minimum en maximum bedrag. Op basis van je opleiding en werkervaring maken we afspraken over de hoogte van het salaris. En bij sommige functies is zelfs de onregelmatigheidstoeslag (ORT) van toepassing. 

Proefberekening

Via de website van Raet.nl kun je een bruto-netto proefberekening maken. Dat geeft je alvast een indruk van je netto salaris bij het LUMC. Let op dat je bij het maken van de berekening de branche “UMC-ABP” invult. Als je “Ziekenhuizen” invult krijg je namelijk een berekening op grond van de cao van de Algemene Ziekenhuizen en dan is je berekening anders. Een eventuele ORT is niet opgenomen in deze proefberekening.