Kom naar de Population Health Management Summer School Fundamentals

23 April 2019• NEWSITEM

Door een vergrijzende populatie, stijgende zorgkosten en technische ontwikkelingen staat de medische sector voor grote veranderingen. Wilt u als zorgprofessional weten welke gevolgen deze vraagstukken hebben voor u? Doe dan mee aan de Summer School Population Health Management van de LUMC-Campus Den Haag.

De Summer School wordt van 1 tot en met 5 juli gehouden in de LUMC-Campus aan de Turfmarkt in Den Haag. Als zorgprofessional, phd’er in de gezondheidszorg, huisarts, medisch specialist (i.o.) of masterstudent kunt u deelnemen aan het programma.

Een nieuw zorgmodel

Met alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg worden er nieuwe competenties verwacht van zorgprofessionals en managers. In deze cursus leert u de zorg te benaderen vanuit de behoeften van de bevolking. Met de kennis uit het programma kunt u bijdragen aan het ontwikkelen van een nieuw integraal zorgsysteem.

Massive Open Online Course

Een nieuw onderdeel van de Summer School is de Massive Open Online Course (MOOC) Population Health Management. U volgt de MOOC als voorbereiding op het programma van de Summer School. De MOOC is online gratis beschikbaar op Coursera.

Population Health Management

Deze Summer School is een goede introductie in de principes van Population Health. Binnen deze discipline is de LUMC-Campus Den Haag momenteel betrokken bij meerdere projecten op het gebied van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg in de regio Den Haag. Wilt u meer weten over deze projecten? Meer informatie leest u op de projectenpagina van de LUMC-Campus Den Haag.

Summer School

Wilt u deelnemen aan de Summer School? Meld u dan aan via de website van Boerhaave Nascholing.

Stay informed on the latest news of the Leiden University Medical Center, and sign up for our biweekly newsletter or subscribe to our LUMC Magazine.