LUMC-bachelors op de Open Dag

12 februari 2018• PERSBERICHT

Geneeskunde, Biomedische wetenschappen of Klinische Technologie studeren in Leiden? De bacheloropleidingen van het Leids Universitair Medisch Centrum presenteren zich zaterdag 24 februari tijdens de Open Dag van Universiteit Leiden.

Op diverse locaties in de binnenstad van Leiden kun je opleidingspresentaties bijwonen en sfeer proeven. Neem vooral ook een kijkje op de informatiemarkt in de Pieterskerk. Hier beantwoorden onze studenten, docenten en studieadviseurs al jouw vragen over de LUMC-bachelors Geneeskunde, Biomedische wetenschappen en Klinische Technologie. Nieuw deze Open Dag is de demonstratie van de HoloLens, die je ook zelf mag uitproberen. Daarnaast kun je met een VR-bril alvast een impressie opdoen van de werkzaamheden in een operatiekamer. 

Goed beeld

De presentaties van Geneeskunde, Biomedische wetenschappen en Klinische Technologie zijn inmiddels al vol. Aanmelden is echter nog steeds de moeite waard: de informatiemarkt, het culturele programma en het maken van een stadswandeling geven samen ook een goed beeld van het studeren en leven in Leiden. 

Meer info over de Open Dag, het programma en aanmelden

Meer weten over onze masteropleidingen

De LUMC-masters Geneeskunde, Biomedical Sciences, Vitality and Ageing en Farmacie presenteren zich op 16 maart op de Masterdag.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij het LUMC?
Abonneer u dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief of neem een abonnement op het LUMC Magazine.