Congres AI-Tech

24 januari 2019
Categorie
Overig
Datum
24 januari 2019
Tijdstip
16:30 - 21:00 uur
Lokatie
Burumazaal
Organisator
JongLUMC

Wat is het precies en wat doen we daar precies mee in het LUMC?

Omschrijving

Artifical Intelligence en machine learning: termen die je steeds vaker voorbij hoort komen. Netflix voorspelt dagelijks wat jij het liefste zal kijken, je betalingsapp geeft aan waar je waarschijnlijk geld aan zal uitgeven en bij de KLM kun je met een robot chatten over je volgende vlucht.

Maar wat is het nou precies en wat doen we daar precies mee in het LUMC? Hoe ver is die technologie nou echt? Is het  überhaupt wel een goed idee is om AI toe te passen in de zorg? Op al deze vragen kunt u een antwoord verwachten tijdens het Congrestival ‘AI-Tech’ dat op 24 januari 2019 zal plaatsvinden in de Burumazaal van 16:30 – 21:00.

Google zal praktische voorbeelden geven van hoe ver de techniek nu al ontwikkeld is. Mark van Buchem, afdelingshoofd Radiologie van het LUMC, zal een kijk geven op de visie van het LUMC op het gebruik van AI. Ruben Terlou, onder andere bekend van zijn documentaires ‘Langs de oevers van de Yangtze’ en ‘Door het hart van China’, zal een kijkje geven in de toepassing van AI in de Chinese gezondheidszorg: een land waar digitale privacy bijna niet bestaat.

Aanmelden
De kosten voor deze avond bedragen €7,50 en zullen na inschrijving verzocht worden om te betalen. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Aanmelden is verplicht. De inschrijving geschiedt op binnenkomst van aanmelding. Aanmelden kan tot en met 17 januari 2019.

Aanmelden kan op ai.jonglumc.nl

Meer informatie