SANO Wetenschapsdag

Oegstgeest - 22 september 2022

Elk jaar organiseren de Samenwerkende Academische Netwerken Ouderenzorg de SANO Wetenschapsdag, in 2022 is het UNC-ZH de organisator en host.

Wanneer? Donderdag 22 september 2022, 9.00 - 17.30 uur (9.00 - 10.00 uur inloop)
Waar? CORPUS Congress Centre, Oegstgeest

Voor en door onderzoekers

We richten ons op de kern van onze netwerken: het onderzoek en onderzoek doen in de ouderenzorg. Hoe komen we tot onderzoek, hoe gaan we aan de slag en wat brengt het ons en de ouderenzorg? Wat voedt de wetenschap in de ouderenzorg? Een symposium voor en door onderzoekers uit de netwerken om elkaar te inspireren en verder te brengen.

Programma

Het programma kun je hier vinden. Het belooft een inspirerende dag te worden met interessante sprekers. Met keuze uit 33 presentaties en 25 posterpresentaties ben je straks goed op de hoogte van de onderzoeken in de ouderenzorg!

Aanmelden

Het symposium is vol! Wel kun je je aanmelden voor online deelname. Zie meer informatie hieronder.

>> Aanmelden online aanwezig
Voor iedereen toegankelijk: zowel binnen als buiten het netwerk, dus ook studenten zijn van harte welkom.

Wil je online deelnemen aan de SANO Wetenschapsdag? Dat kan! Tijdens een online deelname kun je alles volgen wat er plaatsvindt in de plenaire zaal. Heb je vragen tijdens een sessie? Stel deze in de chat en jouw vraag wordt gesteld aan de spreker.

Aanmelden UNC-ZH

We bieden een interessant online programma. Niet alles kun je volgen, maar het programma biedt genoeg!

Alleen de presentaties in zaal 2 en 3, de posterpresentaties en niet onbelangrijk, de lunch en netwerkborrel, kun je niet online volgen.
De academische netwerken ouderenzorg: UNC-ZH, UKON, UNO-VUmc, UNO-UMCG, Tranzo, Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg.


Locatie: CORPUS Congress Centre. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar en vervoer en er is betaalde parkeergelegenheid. Meer informatie.