Workshops SANO Wetenschapsdag goed bezocht

De SANO Wetenschapsdag was 6 juni goed bezocht door leden uit alle netwerken. Het thema Implementatie werd van verschillende kanten besproken om met een goed inzicht naar huis te gaan. Dit jaar was de organisatie in handen van UKON in Nijmegen. Van het UNC-ZH waren de linking pins en WOC-leden goed vertegenwoordigd. Net als de andere academische netwerken voor ouderenzorg verzorgden wij twee workshops.

Linking pin Christa Nanninga van Zonnehuisgroep Vlaardingen verzorgde de workshop over onderzoek en praktijk dichter bij elkaar brengen. Dit deed zij samen met twee winnaars van de UNC-ZH Stimuleringssubsidie voor onderzoek, Melanie van der Velde (Pieter van Foreest) en Mariska Vielvoye (Zonnehuisgroep Vlaardingen). Alle drie brachten zij voorbeelden van praktijk en onderzoek dichter bij elkaar brengen.

Uit de interactie met de deelnemers zijn nog meer ideeën uit zorginstellingen naar voren gekomen. Deze zijn verzameld in de presentatie die terug te vinden is op de UKON-website (zie de link onderaan dit bericht).        

De workshops van het UNC-ZH zijn goed bezocht door enthousiaste deelnemers. Zo ook de workshop van coördinator Arno Doornebosch en linking pin Arjan Lansbergen (Argos Zorggroep) over implementatie. Aan de hand van een matrix konden de deelnemers aan de slag voor een eigen of fictief project en hiermee oefenen.

De SANO Wetenschapsdag is voor alle medewerkers van de lidorganisaties met interesse in onderzoek in een van de zes academische netwerken voor ouderenzorg: UKON, UNC-ZH, UNO-VUmc, UNO-UMCG, AWO Zuid-Limburg en Tranzo. Elk jaar organiseert een van de netwerken de Wetenschapsdag.     

Link naar presentaties:
https://ukonnetwerk.nl/groups/presentaties-sano-wetenschapsdag-6-juni-2019