Inschrijving Wetenschapsdag gestart

De jaarlijkse Wetenschapsdag staat weer voor de deur. Elk jaar organiseren de Samenwerkende Academische Netwerken Ouderenzorg (SANO) een Wetenschapsdag voor alle geïnteresseerden binnen de zes netwerken. Dit jaar is het thema 'Onderzoek creatief toepassen' en is de organisatie in handen van het UKON. Het UNC-ZH verzorgt ook twee workshops. De Wetenschapsdag is op 6 juni 2019 in Nijmegen. Zie hieronder het programma en de aanmeldlink.

Onderzoeksresultaten zijn mooi, maar hoe bereiken deze de mensen in de praktijk? Zodat professionals er ook mee kunnen werken.

De afgelopen jaren is in de SANO-netwerken ervaring opgedaan met vele creatieve methoden en middelen om kennis naar de praktijk te brengen, zoals E-learningprogramma’s, factsheets, toolbox en implementatiewijzer. Wat werkt en wat werkt niet? En welke ideeën zijn er voor de toekomst? Ook de huidige landelijke ontwikkelingen komen aan bod.

Het UNC-ZH verzorgt twee workshops:
- Implementatie in het echt. Niets praktischer dan een goede theorie 
Arno Doornebosch MSc, coördinator & dr. Tony Poot, stafadviseur, UNC-ZH
- Onderzoeksvragen ophalen uit en implementeren in de praktijk. Praktijk en wetenschap dichter bij elkaar 
Christa Nanninga, Fysiotherapeut/Linking pin, Mariska Vielvoye, ergotherapeut en Melanie van der Velde MSc, Psycholoog, UNC-ZH 

Meld je hier aan


Verdere informatie Wetenschapsdag 2019

Bekijk hier het programma
- De Wetenschapsdag is voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij een netwerk van SANO. Bekijk hier de netwerken.
- Inschrijven voor de sessies/workshops gebeurt niet vooraf, dit vindt op de dag zelf plaats. Bekijk hier alle sessies.
- Deelname is gratis

We hopen jullie te ontmoeten op 6 juni in Nijmegen!