Word expert in de verouderende samenleving: Master Vitality and Ageing

Master Vitality and Ageing: Study the future! De internationale Master Vitality and Ageing is een eenjarig Engelstalig programma gericht op de uitdaging van de toekomst: de verouderende samenleving.

Master vitality and ageing

Deze eenjarige master aan het LUMC is zeer geschikt voor studenten die een uitdagende carrière zoeken in het werkveld van de verouderende samenleving. Bij Vitality and Ageing word je als student in een internationale en interdisciplinaire omgeving opgeleid. 

Multidisciplinair en uitdagend

Onze samenleving heeft behoefte aan academische experts met kennis over de zorg die ouderen nodig hebben én over het bevorderen van de vitaliteit van ouderen. Als expert ben je opgeleid om organisaties en overheden te adviseren over de uitdagingen en kansen die de groeiende populatie ouderen met zich meebrengt. 

Voor wie?

Het werkveld is multidisciplinair. Daarom is de master toegankelijk voor studenten uit veel verschillende bachelor vooropleidingen: geneeskunde, biomedische wetenschappen, gezondheid en leven, gezondheidswetenschappen, gezondheidsmanagement etc. Daarnaast kunnen studenten van aanverwante studies (gerelateerd aan zorgopleidingen) via een aanmeldingstraject worden toegelaten.

Meer informatie en contact

Meer informatie over deze masteropleiding vind je op www.masters.universiteitleiden.nl/va. Voor vragen over de master Vitality and Ageing kun je contact opnemen met de studie adviseur Lucia Creveld via: studieadviseurva@lumc.nl. De einddatum voor registratie is 15 april 2018.

Video Master Vitality and Ageing