UNC-ZH Stimuleringssubsidie naar verpleegkundige Brenda Neesen van Laurens

We hebben een winnaar! Ook op afstand is het gelukt om de winnaar van onze stimuleringssubsidie voor onderzoek te verrassen. Verpleegkundige Brenda Neesen werd op haar werk bij zorgorganisatie Laurens overvallen door camera en collega's (op afstand). Directeur Kortdurende Zorg bij Laurens, Hans Stravers, overhandigde haar de prijs en bloemen.

Brenda Neesen kan met deze prijs onder begeleiding van het UNC-ZH aan de slag met haar onderzoek 'Een pad naar het bespreekbaar maken van intimiteit en seksualiteit in de Geriatrische Revalidatie bij Laurens'. Een mooi onderwerp dat zeker navolging verdient.

Op 17 december in de avond zal zij een eerste korte presentatie geven over haar onderzoeksvraag. Dit is tijdens de afsluitende sessie van onze jubileumtour. Het wordt een feestelijke sessie, alle geïnteresseerden zijn welkom (aanmeldlink onderaan dit bericht).

Met de UNC-ZH Stimuleringssubsidie stimuleren we onderzoeksvragen uit de praktijk; dit jaar vroegen we onderzoeksvragen specifiek van verpleegkundigen. De inzendingen komen van ouderenzorgorganisaties uit ons netwerk.

Bekijk hier de video van de uitreiking.

Meld je hier aan voor de feestelijke afsluitende jubileumsessie.