Indeling coschappen C2012

Als je aan de voorwaarden voldoet, kun je ingedeeld worden voor een startperiode voor de coschappen. Elke 4 weken start er een nieuwe groep. De indeling voor studenten uit Curriculum 2012 (C2012) verloopt volgens een aantal stappen. 

Voorwaarden

Je kunt ingedeeld worden als je uiterlijk op 31 januari van het jaar van inschrijving tenminste 100 EC hebt gehaald. Voor zij-instroomstudenten en studenten die zijn toegelaten door de Toelatingscommissie Master gelden andere voorwaarden, zie hiervoor lid 12 van de Instroomregeling coschappen C2012

De indelingsprocedure

Er vindt één keer per jaar een indelingsronde plaats voor de coschappen die starten in het volgende collegejaar. Deze indeling vindt plaats in de periode januari-maart. Wil je ingedeeld worden, volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf je in voor de coschappen: Dit kan tussen 1 en 31 januari via het online inschrijfformulier Coschappen. Bij de inschrijving kun je je voorkeur aangeven en of je de wetenschapsstage hebt gedaan. M.b.t. de voorkeur kun je je meest gewenste startweek aangeven en optioneel de vroegste startweek. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en aangegeven voorkeur op je umail-account en het e-mailadres van je account. Studenten die zich niet inschrijven worden niet meegenomen bij de indeling.
  2. Kijk op Blackboard voor je startperiode: Uiterlijk 1 maart publiceert de afdeling coschappen van het Directoraat Onderwijs en Opleidingen de indeling op Blackboard. Een startperiode is twee aaneengesloten startmomenten met vier weken ertussen. Uiterlijk 8 weken voor de start van de coschappen krijg je bericht over het startmoment op je umail-account. Als het startmoment in september valt, dan wordt het startmoment uiterlijk 6 weken van tevoren bekendgemaakt. Let op: studenten die geen toegang hebben tot Blackboard kunnen zich abboneren op het online informatieportaal coschappen. De belangrijkste berichten die op Blackboard worden gepubliceerd worden ook hier geplaatst.
  3. Als je je startperiode wilt ruilen: Tot uiterlijk 9 weken voor de start van de coschappen kun je met een andere student ruilen van startperiode. Een ruiling moet schriftelijk ingediend worden bij de afdeling coschappen. Zie ook lid 14 van de Instroomregeling coschappen C2012
  4. Rond je bachelor af: Uiterlijk 8 weken voor de start van de coschappen moet je bachelor Geneeskunde gediplomeerd zijn. Als je in september start met de coschappen moet je uiterlijk 6 weken van tevoren bachelor gediplomeerd zijn. Zie lid 12 en 17 van de Instroomregeling coschappen C2012
  5. Schrijf je in voor de master: Zorg dat uiterlijk 3 weken voor het begin van de coschappen je inschrijving is omgezet naar een inschrijving voor de master. Je leest hier meer over onder bachelordiploma Geneeskunde
  6. Lever de vaccinatieverklaring in:  Mail uiterlijk twee weken voor je begint met de coschappen een scan van een vaccinatieverklaring van maximaal drie maanden oud naar coschappen@lumc.nl. Deze verklaring kun je aanvragen bij VGM en dit kost gemiddeld vijf werkdagen. Zie lid 26 van de Instroomregeling coschappen C2012.

Meer informatie

Denk je in aanmerking te komen voor voorrang bij de indeling, uitstel als je al bent ingedeeld of een aangepast rooster? Kijk dan in de Instroomregeling coschappen C2012.

Contact

Neem bij vragen contact op met de studieadviseur of de afdeling coschappen.