Stages

In het derde jaar van je bachelor en in je master loop je stage. Je werkt dan in een onderzoeksgroep en leert zelf onderzoek doen.

Bachelorstage jaar 3

De stage in de bachelorfase duurt maximaal 16 weken (21 ects). Je moet zelf een onderwerp en een begeleider zoeken en moet uiterlijk 4 weken van tevoren goedkeuring vragen voor je onderzoeksvoorstel. Ook moet je voor je begint alles in jaar 1 en 2 gehaald hebben. Lees onder regels en procedures bachelorstage Biomedische wetenschappen wat je moet regelen en aan welke eisen de stage moet voldoen. 

Working in flow cabinet

Masterstages

Als je de masterspecialisatie Research kiest doe je twee keer een onderzoeksstage, oftewel ‘Junior Research Project’. Het gaat om 20 weken in het eerste jaar en 28 weken in het tweede jaar. Als je een van de andere specialisaties kiest doe je één Junior Research Project en nog een stage van de betreffende specialisatie.  In de online studiegids en op Blackboard  vind je meer informatie over deze stages. Controleer vooral ook de regels en procedures voor masterstages Biomedische Wetenschappen.