Diploma's en afstuderen

Er zijn twee momenten waarop je bij Biomedische wetenschappen een diploma kunt krijgen. Als afsluiting van de driejarige bachelor en als afsluiting van de tweejarige master.

Bachelordiploma Biomedische wetenschappen

Als je alle bachelorexamenonderdelen hebt gehaald schrijft de examencommissie het bachelordiploma voor je uit. Dit betekent dat je een programma hebt doorlopen zoals vermeld in het Onderwijs en Examenreglement (OER) van je startjaar en al het blok- en lijnonderwijs met een voldoende hebt afgesloten. Wil je meer weten over het afstuderen voor de bachelor en hoe je dit eventueel kunt uitstellen? Ga dan naar bachelordiploma Biomedische wetenschappen  

  Studente met twee epjes

Aanvragen masterdiploma Biomedical Sciences

Je kunt afstuderen als de studentenadministratie weet dat je aan alle eisen voor het masterdiploma voldoet en je ook een kopie van je thesis bij hen hebt ingeleverd. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk drie weken voor de ceremonie. Tijdens de ceremonie presenteer je je afstudeeronderzoeksproject en moet je dit ook verdedigen. Lees vooral hoe je je moet aanmelden voor het masterexamen en wat daarbij komt kijken, zodat je geen stappen over het hoofd ziet.