Samenwerken

Samenwerken met Onderzoek van Onderwijs

Als onderzoeksgroep Onderzoek van Onderwijs werken wij dagelijks hard om het (bio)medisch onderwijs in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) nog beter te maken. Onze onderzoeksresultaten zijn echter niet alleen relevant voor het LUMC, daarom werken we graag samen met andere onderzoekers en instellingen uit het onderwijs.

Wat kunnen we voor uw onderwijsinstelling betekenen? 

In verschillende onderzoekslijnen kijken wij hoe we een uitdagend leerklimaat kunnen creëren, maar ook welke (innovatieve) leermethoden het beste aansluiten op de zorgvraag uit de praktijk. De resultaten zijn niet exclusief voor het LUMC, maar ook toepasbaar binnen andere onderwijs- en zorginstellingen. 

Bent u benieuwd welke toegevoegde waarde innovatieve onderwijstechnieken als augmented- of virtual reality voor uw onderwijsorganisatie kunnen hebben? Of hoe u ervoor zorgt dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt? Via de projectpagina’s kunt u de status van al onze onderzoeken bekijken. Wilt u meer weten over (de toepasbaarheid) van een van de projecten? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider van het onderzoek. 

Onderzoekers in het onderwijs

Bent u onderzoeker in het onderwijs en wilt u meer weten over de resultaten van onze onderzoeksprojecten, hebt u nieuwe inzichten, of wilt u graag samenwerken met een van onze onderzoekers? Wij gaan graag met u in gesprek. Via de projectpagina’s van de verschillende onderzoeken kunt u contact zoeken met de projectleiders. Wilt u juist meer weten over ons onderzoeksteam? Bekijk dan onze teampagina. 

Onderzoekslijnen

Ons onderzoek is opgedeeld in drie verschillende onderzoekslijnen. Door naar een pagina van de onderzoekslijn te gaan ziet u welke projecten aan de lijn verbonden zijn.