Werken in ons OK-team

Het OK-centrum van het LUMC bestaat uit vier clusters met in totaal twintig operatiekamers. Door de topklinische en topreferente status van het LUMC werk je mee aan speciale en uitdagende medische ingrepen en sta je aan de wieg van bijzondere innovaties. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties, die alleen mogelijk zijn in gespecialiseerde ziekenhuizen. Andere speerpunten van het LUMC zijn hartchirurgie, oncologische chirurgie en traumachirurgie.

Door de hoge doorloop van patiënten en de complexe zorg in het LUMC, is het OK-centrum een bijzonder dynamische afdeling. Het is dan ook een prachtige werkplek als je van afwisseling houdt. Op de afdeling werk je in een jong, vooruitstrevend en hecht team, waarin jij je snel thuis zult voelen.

We organiseren structureel lessen en trainingen voor onze OK-medewerkers. Zo gaat bijvoorbeeld de introductie van nieuwe apparatuur of hulpmiddelen altijd samen met een training op maat. Elk jaar wordt er tijdens de anesthesiologen- en chirurgendagen in mei een tweedaags OK-symposium georganiseerd voor alle OK-medewerkers.

Anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker bij het LUMC werk je zowel in ons OK-centrum, als bij de verschillende afdelingen waar anesthesie gegeven wordt voor allerlei ingrepen: van simpele ingrepen tot aan complexe operaties. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees hier de volledige vacature!

Operatieassistent

Als operatieassistent weet je niet wat de dag je brengt: je assisteert  bij reguliere ingrepen, maar ook bij complexe operaties. Deze variatie maakt jouw werk spannend. Word jij onze nieuwe operatieassistent? Lees hier de volledige vacature!

Benieuwd naar alle vacatures van het LUMC of wil je de verhalen van onze (OK-)medewerkers lezen? Neem een kijkje op onze vernieuwde werkenbij-site!