Onderzoek naar hoofdpijn

Let op: technische storing website voor aanmelden als deelnemer aan ons hoofdpijnonderzoek 


Bericht geplaatst op 14 maart 2019 om 16.00 uur

In de loop van vandaag, 14 maart 2019, zijn er problemen met de website waarop deelnemers zich kunnen aanmelden voor ons onderzoek naar migraine en clusterhoofdpijn. Dit komt door een technische storing. Het is nog onduidelijk hoe lang deze duurt.

Mocht het u wél lukken om een aanmeldingsformulier te openen op de website via een van de onderstaande links, dan adviseren wij u om het formulier nog niet in te vullen. Uw antwoorden kunnen namelijk niet (goed) opgeslagen worden.

We vragen u daarom vriendelijk te wachten. Zodra de storing voorbij is, plaatsen we zo snel mogelijk een nieuw bericht hier. 

Excuses voor het ongemak. Aanmelden onderzoek

U kunt zich aanmelden voor het onderzoek naar migraine en clusterhoofdpijn via onderstaande formulieren. Daarnaast kunt u ook deelnemen als u geen hoofdpijn heeft, door u aan te melden als gezonde vrijwilliger.

Aanmelden onderzoek migraine
Of lees eerst meer informatie over onderzoek naar migraine.

Aanmelden onderzoek clusterhoofdpijn
Of lees eerst meer informatie over onderzoek naar clusterhoofdpijn.

Aanmelden onderzoek gezonde vrijwilligers
Of lees eerst meer informatie over onderzoek bij gezonde vrijwilligers.Het onderzoek bestaat uit de volgende stappen:

Oriënterende vragenlijst
Indien u zich wil aanmelden voor een van de onderzoeken, dient u eerst een van de vragenlijsten in te vullen. Aan de hand van uw antwoorden kunt u worden uitgenodigd voor een van de onderzoeken. Heeft u al een keer deelgenomen aan een onderzoek en bent u geïnteresseerd in een ander onderzoek? Mail dan naar hoofdpijnonderzoek@lumc.nl.

Als u geschikt bent, wordt u uitgenodigd voor een gedetailleerde vragenlijst. U krijgt per e-mail inloggegevens voor deze gedetailleerde vragenlijst die in een goed beveiligde webomgeving is opgenomen.

Database
De ingevulde vragenlijst wordt door een van onze onderzoekers beoordeeld en opgeslagen in een beveiligde database.

Vervolgonderzoek
Niet iedereen komt automatisch in aanmerking voor vervolgonderzoek, ook al heeft u daarvoor wel interesse getoond middels een van de antwoordformulieren. Voor elk van de vervolgonderzoeken zijn we op zoek naar een specifieke patiëntengroep. Als u daartoe behoort wordt u per e-mail, brief of telefonisch benaderd voor dit specifieke vervolgonderzoek.

Wilt u meer weten alvorens u aan te melden? U vindt onder de pagina's onderzoek naar migraine en onderzoek naar clusterhoofdpijn onder meer informatie over de inhoud van de onderzoeken, schriftelijke toestemming en de beveiliging van uw gegevens.