Ons onderzoek naar hoofdpijn

Let op: start onderzoeken via CastorEDC

Sinds kort gebruiken wij CastorEDC. Dit is een digitaal dataverzamelsysteem dat wij gebruiken voor sommige (vragenlijst)onderzoeken. Dit betekent dat u mails kunt krijgen van "no-reply@castoredc.com".
 
Alle mails van ons zullen het LUMINA-/LUCA-logo hebben. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u altijd mailen naar: hoofdpijnonderzoek@lumc.nl

Aanmelden onderzoek

U kunt zich aanmelden voor het onderzoek naar migraine en clusterhoofdpijn via onderstaande formulieren. Daarnaast kunt u ook deelnemen als u geen hoofdpijn heeft, door u aan te melden als gezonde vrijwilliger.

Aanmelden onderzoek migraine
Of lees eerst meer informatie over onderzoek naar migraine.

Aanmelden onderzoek clusterhoofdpijn
Of lees eerst meer informatie over onderzoek naar clusterhoofdpijn.

Aanmelden onderzoek gezonde vrijwilligers
Of lees eerst meer informatie over onderzoek bij gezonde vrijwilligers.


Het onderzoek bestaat uit de volgende stappen

Oriënterende vragenlijst

Indien u zich wil aanmelden voor een van de onderzoeken, dient u eerst een van de vragenlijsten in te vullen. Aan de hand van uw antwoorden kunt u worden uitgenodigd voor een van de onderzoeken. Heeft u al een keer deelgenomen aan een onderzoek en bent u geïnteresseerd in een ander onderzoek? Mail dan naar hoofdpijnonderzoek@lumc.nl.
Als u geschikt bent, wordt u uitgenodigd voor een gedetailleerde vragenlijst. U krijgt per e-mail inloggegevens voor deze gedetailleerde vragenlijst die in een goed beveiligde webomgeving is opgenomen.

Database

De ingevulde vragenlijst wordt door een van onze onderzoekers beoordeeld en opgeslagen in een beveiligde database. 

Vervolgonderzoek

Niet iedereen komt automatisch in aanmerking voor vervolgonderzoek, ook al heeft u daarvoor wel interesse getoond middels een van de antwoordformulieren. Voor elk van de vervolgonderzoeken zijn we op zoek naar een specifieke patiëntengroep. Als u daartoe behoort wordt u per e-mail, brief of telefonisch benaderd voor dit specifieke vervolgonderzoek.
Wilt u meer weten alvorens u aan te melden? U vindt onder de pagina's onderzoek naar migraine en onderzoek naar clusterhoofdpijn onder meer informatie over de inhoud van de onderzoeken, schriftelijke toestemming en de beveiliging van uw gegevens.