Patiëntendag over Hoofdpijn in het LUMC op zaterdag 22 juni 2019

Update 10-04-2019: Aanmelding voor clusterhoofdpijn gesloten.


Helaas is het maximum aantal inschrijvingen voor het onderdeel clusterhoofdpijn op de Hoofdpijn Patiëntendag bereikt. U kunt zich vanaf heden alleen nog aanmelden voor de programmaonderdelen over migraine. Wij willen iedereen hartelijk danken voor de belangstelling. Voor updates in de aanloop naar de LUMC Hoofdpijn Patiëntendag 2019 kunt u ons ook volgen op Twitter via twitter.com/hoofdpijnlumc

Het LUMC organiseert dit jaar een patiëntendag over migraine en clusterhoofdpijn op zaterdag 22 juni van 13.00 tot 17.00 uur.

Wilt u ook aanwezig zijn bij deze unieke dag? U kunt zich vanaf nu aanmelden.
We hopen u allen te verwelkomen op zaterdag 22 juni. Let op: er is een beperkt aantal plekken!

Het Leids Universitair Medisch Centrum organiseert dit jaar een patiëntendag die in het teken zal staan van migraine en clusterhoofdpijn. Er zullen presentaties worden gehouden met onder meer aandacht voor wat migraine en clusterhoofdpijn precies is, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van behandeling en het onderzoek dat in het LUMC plaatsvindt. De dag zal starten met een algemeen programma voor zowel patiënten met migraine als clusterhoofdpijn. Daarna zijn presentaties te volgen naar keuze gericht op belangrijke thema’s specifiek voor migraine of clusterhoofdpijn.

Het definitieve programma volgt nog. Houd de website in de gaten!

Voor vragen mail naar hoofdpijndag@lumc.nl

Klik hier om u aan te melden!