Loop mee voor Fibreuze Dysplasie op 21 mei 2017!

Wat mooi dat u mee wilt doen aan de Leiden Marathon en zo geld ophaalt voor het onderzoek naar fibreuze dysplasie. Fibreuze dysplasie is een zeldzame botziekte. Patiënten met fibreuze dysplasie hebben veel pijn en breken vaak botten. Alhoewel de ziekte kan worden behandeld met medicijnen en operaties weten we nog maar weinig over fibreuze dysplasie. Het LUMC doet onderzoek naar deze "slopende" ziekte, om patiënten zoals Sam beter te kunnen behandelen. U kunt ons daarbij helpen! 

U kunt zich hier inschrijven voor de Leiden Marathon. Als u meeloopt in een team dan verwachten wij van u dat u tenminste €100,- aan donaties/sponsoring werft. We zullen u binnenkort een stappenplan toesturen met hoe u dit onder andere kunt gaan doen. De Bontius Stichting betaald vervolgens het inschrijfgeld en regelt de shirts. Een maand voor de marathon organiseren we een bijeenkomst voor de donateurs en de lopers. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer verteld over het onderzoek door de onderzoekers (een aantal hiervan lopen ook mee in de marathon), een presentatie gegeven door professionele marathonlopers, shirts uitgereikt en een groepsfoto gemaakt. U ontvangt hierover binnenkort per mail bericht.

Wilt u niet meelopen, maar de loper wel sponsoren. Aanmelden voor sponsoring kan hier. Belangrijk : Wilt u bij het veld 'Ik geef de voorkeur aan onderzoek/project' de voornaam en achternaam vermelden van de loper die u wilt sponsoren? Alvast bedankt!