Leiden Marathon 2019

Loop mee met de Leiden marathon en steun een onderzoek! Op 18 en 19 mei a.s. staat opnieuw de Leiden Marathon gepland en wellicht ben je voornemens om ook dit jaar weer mee te doen. Ieder jaar is het weer geweldig om te zien hoe lopers zich inzetten om geld op te halen voor een onderzoek of project van hun keuze. Dit leidde vorig jaar tot een groot succes waarbij er maar liefst ruim 43.000 euro werd opgehaald.

Doe je weer mee?

Het blijft natuurlijk fantastisch als je voor één van onze goede doelen van de Bontius Stichting de Leiden Marathon wilt lopen. Onze werkwijze is echter wel aangepast: 

Wij ondersteunen de aanvragen als een acties derden project, wat wil zeggen dat je meer zelfstandig kunt oppakken. Wil je meer informatie over het starten van een actie derden? Neem dan een kijkje op onze website


TK Challenge 

Wil je wel meedoen, maar zie je op tegen alles moeten regelen? Loop dan mee via de TK Challenge. Zij hebben ook dit jaar een project van de LUMC Vrienden Stichting verkozen als hun goede doel voor de Leiden Marathon. 

De opbrengst van deze Challenge gaat naar de verbouwing van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis met als thema STAD. Mocht je mee willen lopen voor dit goede doel, schrijf je dan in via info@tkchallenge.nl. 

Je ontvangt van hen een uitnodiging voor de pastaparty (dit vindt plaats voorafgaand aan de Leiden Marathon), een loopshirt en jouw startbewijs. De enige voorwaarde voor dit pakket is dat je 100 euro inzamelt voor het goede doel. Het inzamelen van de donaties loopt via de TK Challenge website, hierover ontvang je meer informatie zodra jouw aanmelding is afgerond.