Research Support Desk

De Research Support Desk (RSD) is dé centrale plek waar onderzoekers toegang hebben tot alle kennis en ondersteuning binnen het LUMC. Het doel van de RSD is om de expertise die binnen het LUMC aanwezig is samen te brengen en onderzoekers in contact te brengen met de juiste experts. Onderzoekers kunnen bij de RSD terecht met alle vragen over onderzoek. Of het nu gaat om het schrijven van een onderzoeksvoorstel, het verkrijgen van financiering, of het uitvoeren van onderzoek; ongeacht de aard van de ondersteuning die men zoekt: technisch, procedureel, methodologisch of beleidsmatig.

De coördinatie van  de LUMC Research Support Desk wordt verzorgd door de sectie Advanced Data Management van de afdeling Biomedical Data Sciences. De individuele secties van de afdeling Biomedical Data Sciences zijn daarnaast in hun rol als expertisecentra betrokken bij de RSD.

Meer informatie over de Research Support Desk kunt u als LUMC-medewerker vinden op het Albinusnet. Wilt u als extern contactpersoon meer weten over wat de RSD doet? Dan kunt u ons bereiken via rsd@lumc.nl.