Dr Egbert A.J.F. Lakke

Associate Professor

Introductie

Egbert Lakke is universitair hoofddocent bij de afdeling Anatomie en Embryologie, waar hij verantwoordelijk is voor studentenonderwijs, postdoctoraal onderwijs en specialistentraining op de terreinen Hoofd-hals en Neuroanatomie. Na zijn artsopleiding aan de Vrije Universiteit van Brussel verrichtte hij promotieonderzoek in de experimentele neuroembryologie bij de afdeling Neuroanatomie van het LUMC. Als Klinisch Anatoom adviseert hij de afdeling Neuroradiologie van het LUMC, het Leiden Institute of Brain and Cognition en het Gorter Instituut. Hij is de opleider van de klinisch anatoom-in-opleiding voor de hoofd-hals- en de neuroanatomie.

Dr Lakke is coördinator van het 2e jaars blok in de Biomedische Wetenschappen “Introduction in the neurosciences”, het 2e jaars BW keuzeblok “Special senses” en het BW-master traject “Neuroscience”. Hij is lid van de blokcommissies “Metabolisme II”(BW), “Zenuwstelsel” (Gnk) en “Zintuigen en Zenuwstelsel”(Gnk). Hij is lid van de OLC BW en van de BWplus commissie. Dr Lakke is docent in de postdoctorale Boerhaavecursussen “Osteotomie van de schedel” en “Plexus brachialis chirurgie”. Hij is mede-organisator van de Boerhaave cursus “Upper extremity plexus blocks”.
Voor zijn bijdragen aan het onderwijs aan Geneeskunde en BW-studenten ontving hij in 2006 de Professor Tammeling Onderwijsprijs.


Contactgegevens

Leids Universitair Medisch Centrum
Gebouw 2

Einthovenweg 20
2333 ZC Leiden

Postbus 9600
2300 RC Leiden

E-mail: e.a.j.f.lakke@lumc.nl