Bedrijfsopleidingen

Bedrijfsopleidingen verzorgt cursussen voor medewerkers van het LUMC op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en management, taal en schrijfvaardigheid, veiligheid en gezondheid, kwaliteitszorg en computervaardigheden.

Daarnaast kunnen medewerkers en leidinggevenden bij Bedrijfsopleidingen terecht voor opleidingsadvies bij specifieke vragen, opleidingen op maat (bijvoorbeeld voor een specifieke groep) en het ontwikkelen van opleidingsactiviteiten.

Het LUMC Leerportaal

De Bedrijfsopleidingen van het LUMC helpen je bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het aanbod bestaat uit workshops en meerdaagse trainingen, maar ook uit e-learnings. Alle cursussen zijn vrij toegankelijk en worden gegeven door ervaren trainers. Voor specifieke groepen medewerkers kunnen wij bovendien een cursus op maat verzorgen. Je vindt het cursusaanbod in het LUMC Leerportaal.

Naar het LUMC-Leerportaal

Zodra u in dienst bent van het LUMC krijgt u toegang tot het LUMC Leerportaal.

Let op: Bent u geen LUMC-medewerker, maar komt u wel in aanmerking voor een account, vraag deze dan aan bij Bedrijfsopleidingen via bedrijfsopleidingen@lumc.nl.