Leids Universitair Medisch Centrum
 

Aanmelden clusterhoofdpijn onderzoek

Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling voor ons onderzoek naar de oorzaken en behandeling van clusterhoofdpijn. Als u eerst nog wat meer informatie wilt lezen kunt u klikken op clusterhoofdpijn onderzoek.

Oriënterende vragenlijst

Eerst wordt u gevraagd om een oriënterende vragenlijst in te vullen. Zo kunnen wij nagaan of u geschikt bent om aan ons onderzoek deel te nemen. Als u niet geschikt bent krijgt u hier bericht over en worden uw gegevens uit het bestand verwijderd.

Gedetailleerde vragenlijst

Als u wel geschikt bent, wordt u uitgenodigd voor een gedetailleerde vragenlijst. U krijgt per e-mail inloggegevens voor deze gedetailleerde vragenlijst die in een goed beveiligde webomgeving is opgenomen.

Database

De ingevulde vragenlijst wordt door een van onze onderzoekers beoordeeld en opgeslagen in een beveiligde database.

Vervolgonderzoek

Niet iedereen komt automatisch in aanmerking voor vervolgonderzoek, ook al heeft u daarvoor wel interesse getoond middels een van de antwoordformulieren. Voor elk van de vervolgonderzoeken zijn we op zoek naar een specifieke patiëntengroep. Als u daartoe behoort, wordt u per e-mail, brief of telefonisch benaderd voor dit specifieke vervolgonderzoek (erfelijkheidsonderzoek).

Wilt u meer weten alvorens u aan te melden? Klik dan op clusterhoofdpijn onderzoek. Hier vindt u onder meer informatie over de inhoud van het onderzoek, schriftelijke toestemming en de beveiliging van uw gegevens.

 Aanmelden clusterhoofdpijn onderzoekAANMELDEN MIGRAINE ONDERZOEK


 AANMELDEN
meer informatie

AANMELDEN CLUSTERHOOFDPIJN ONDERZOEK


 AANMELDEN
meer informatie

AANMELDEN ONDERZOEK GEZONDE VRIJWILLIGERS


AANMELDEN

FINANCIňLE STEUN


Wilt u ons onderzoek financieel steunen, klik dan hier.