Leids Universitair Medisch Centrum
 

De Huisartsopleiding

De huisarts: ‘toegankelijk voor iedereen’

Het vak van huisarts is inspirerend, uitdagend en  volop in ontwikkeling. De huisarts doet naast diagnostiek en therapie veel aan preventie. Als eerste aanspreekpunt voor de patiënt is de huisarts hét gezicht van de gezondheidszorg. De huisarts begeleidt de patiënt en familie bij het omgaan met de ziekte. De huisarts van nu is deskundig, transparant, toetsbaar, betrouwbaar en verantwoordelijk.

De opleiding tot huisarts in Leiden: ‘blijvend beter voor iedereen’

In Leiden kan bij de Huisartsopleiding van het LUMC de driejarige medische vervolgopleiding tot huisarts gevolgd worden.

Klik links in het menu voor meer informatie over de Huisartsopleiding van het LUMC, zoals bijvoorbeeld onze missie en visie, de inrichting van de opleiding, hoe word ik arts in opleiding tot specialist? Verder is er meer informatie over de docenten, opleiders en instellingen van ons opleidingsinstituut beschikbaar.

Binnen de Huisartsopleiding zijn regelmatig vacatures. Houdt u hiervoor de werken bij pagina in de gaten.

Geïnteresseerde docenten, opleiders en instellingen kunnen zich natuurlijk te allen tijde ook bij ons aanmelden! Neemt u hiervoor contact op met het secretariaat Huisartsopleiding.