Privacy statement

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) vindt dat persoonsgegevens van de bezoekers van haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid moeten worden behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt het LUMC overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De door u verstrekte gegevens verwerkt het LUMC alleen om uw vraag correct te beantwoorden of u de gevraagde dienst op juiste wijze te kunnen leveren. In die gevallen worden uw gegevens uitsluitend verwerkt om uw identiteit als (aan)vrager vast te stellen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt tenzij u hiermee hebt ingestemd of dit wettelijk is verplicht.

Het LUMC maakt continu logbestanden van de activiteiten op zijn webomgeving. Die logbestanden bevatten gegevens zoals uw IP-adres, browsertype, laatst bezochte LUMC-webpagina en andere soortgelijke gegevens. Log-bestanden worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de website van het LUMC te analyseren en daarmee de gebruikersvriendelijkheid en een meer efficiënte dienstverlening mogelijk te maken. Deze bezoekersinformatie is niet herleidbaar tot individuen en wordt niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren.

Dit privacy statement is van toepassing op de webpagina’s van het Leids Universitair Medisch Centrum. Dit Privacy Statement is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Vragen over ons privacybeleid kunt u stellen via ons contactformulier