Landelijke Hartekind Dag

Na het grote succes in 2023 organiseert Stichting Hartekind op zaterdag 15 juni de tweede editie van de landelijke Hartekind Dag bij Kasteel Groeneveld in Baarn!

Details

  • Locatie
    Kasteel Groeneveld in Baarn
  • Organisator
    Stichting Hartekind

Omschrijving

De Landelijke Hartekind Dag is een dag speciaal voor alle hartekinderen (zowel kind als volwassen) en hun omgeving. Om andere ouders en (volwassen) hartekinderen te ontmoeten, mee te doen aan activiteiten en voorlichting en informatie te krijgen over het hebben van en leven met een hartafwijking. Voor het hele gezin jong en oud zijn er tijdens de Landelijke Hartekind Dag activiteiten om aan mee te doen.

Voor kinderen (3-12 jaar) is er het vernieuwde superheldenparcours, tieners (vanaf 11 jaar) kunnen een vlogworkshop volgen van een bekende influencer en voor volwassenen worden er informatieve sessies georganiseerd waarbij specialisten dieper ingaan op een specifiek onderwerp.

Op het ontmoetingsplein is er tijd voor ontspanning en entertainment, is er ruimte om met elkaar in contact te komen en kan iedereen genieten van een hapje en drankje bij de foodtrucks.

Informatieve sessies 

In samenwerking met het onder andere het LUMC zullen er diverse interactieve sessies worden georganiseerd voor volwassenen. Tijdens deze 45 minuten durende sessies zullen zorgprofessionals meer informatie geven over een bepaald onderwerp; bijvoorbeeld over zorgen en angsten rondom een ziekenhuisbezoek, over de uitdaging met executieve functies op school of over het doen van een inspanningstest in het ziekenhuis. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen.  

De onderwerpen voor deze informatieve sessies kunt u vinden middels de volgende link.

Superheldenparcours (3-12 jaar) 

Ben jij fan van Prinses Elsa, Brandweerman Sam of een andere superheld? Heb jij altijd al een echt superheldendiploma willen halen? Dan is dit jouw kans! Kom verkleed als jouw superheld en doe mee aan het vernieuwde superheldenparcours. Iedereen kan meedoen aan het parcours, ook als je wat minder energie hebt.  Geef nu uw kind op via de volgende link.

Vlogworkshop van bekende influencer (vanaf 11 jaar)

Wil jij ook creatieve content maken, lekker makkelijk met je mobiel? Dan is deze workshop iets voor jou! Geef nu uw kind op via de volgende link.

Alvast in de stemming komen?

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar.

Meer informatie

Meer informatie over deze bijzondere Hartekind Dag en de mogelijkheid om in te schrijven voor verschillende onderdelen vindt u op de website van Stichting Hartekind.